Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordozó ami jó széles nem...

Hordozó ami jó széles nem szorul benne 5-6 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Oké hogy már az overált leveszem a fiamról minden ki be szállásnál de így is irtó szűk neki a hordi alig fér bele (nincs kivehető újszülöttszűkítő benne szóval nem az a baj hogy azzal használnánk). Akinek szélesebb fazonú hordija van írja meg milyen, nem szeretnénk már méregdrágát ez se volt olcsó, erre cserélhetjük le. Autósülés még nem jön szóba mert nem ül még a babám még csak most kezdett forogni úgyhogy nem sieti el a mozgásfejlődést. 70 cm és 8 kiló.
2012. jan. 25. 16:44
 1/10 A kérdező kommentje:
illetve a 0-18 as autósülés azért sem jó mert ha vásárolni megyünk (általában csak ilyen célból utazunk autóval) akkor a kocsiban még nem ül meg és a hordit szoktuk keresztbe tenni a bevásárlókocsin.
2012. jan. 25. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Condord ion. Nagyobb az átlagnál - viszont nem túl olcsó. De a brendon outletben korábbi modell van 20 e körül.
2012. jan. 25. 17:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Uhh köszi ennyiért már nem vennék ráadásul nem is vagyunk pestiek szóval az outlet nekünk kilőve sajnos :(
2012. jan. 25. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk én ezt az 1-2 hónapot kihúznám ezzel a hordozóval, utána vennék gyerekülést.

Első gyerekem 8 hósan kapott gyerekülést, 2. gyerekem 7 hósan.

2012. jan. 25. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem bírjuk már kihúzni...:( egy kínszenvedés minden alkalom ordít benne feszíti magát a válla konkrétan össze van hajolva benne...nem akarom kínozni... a nagyobb gyerekem nekem is 7 hósan már autósülésben ült de ő 3 hónaposan forgott 5 hónaposan kúszott 6 hósan már mászott és stabilan ült!! de most ő a kisebbem tuti nem fog egy hónap múlva stabilan ülni még, nagyon messze van tőle..
2012. jan. 25. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a hordozókat tuti nem overálos gyerekre tervezik. A lányom csak 6,5 kiló, mégse férne be nagyon overálban, pedig elég széles hordozónk van. Várd ki azt az 1-2 hónapot, én is azt mondom, nem érdemes másikat venni addig. Mennyi idős most? Az, hogy most kezdett forogni, nem jelent semmit. Barátnőm fia anno 6 hónaposan fordult, de 7 hósan már stabilan ült. Az egyém 4 hónaposan forgott, mégis később ült.
2012. jan. 25. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ennyire nem fér be? Milyen a hordozótok?
2012. jan. 25. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Mi 3 éve vettünk giraffe club hordozót, az szerintem elég széles. És csak 10e ft volt.

2012. jan. 25. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hasznos választ!!!
2012. jan. 25. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Graco
2012. jan. 25. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!