Ki mikor engedett először látogatót újszülött babájához? A nagyszülőkön, testvéreken kívül? Uncsitesókra, barátokra gondolok.
Barátokkal, távolabbi rokonokkal a 6 hetet kivártuk.
Első gyereknél volt hogy odaállítottak (távolabbi rokon) mikor 3 hetes volt (én császár után...), hát azt hittem felrobbanok mikor felcsöngettek a kaputelefonon hogy "itt vagyuuuunk". A második lányomnál mondtam, ha ilyen lesz, nem érdekel meddig állnak az ajtóban, ha nem hívtam őket, akkor nem engedem be....
Sziasztok..
Mi keddi napon jöttünk haza és de már aznap itt volt a szomszédasszonyom:))) kicsit meglepett..de nem haragudtam..én is császárral szültem de őszintén szólva gy percet sem pihentem,festés volt itthon és ami azzal együtt jár...a védőnőm majd elájult mikor kijött,hogy mit csinálok:DDD
Aztán hétvégére megjöttek anyósomék is a párom első kapcs.-ból született kislányával:) már nagyon várta a kistesót:) de ekkorra már az én családom is meglátogatott bennünket..
Mindenki nagyon boldog volt,hogy megszületett a kislányom...
Jól esett,h ennyire örülnek de azért kb. 3 hét mulva már hálás voltam a csendért és nyugalomért:)
Első nap mar jöttek,viszont második babánál igenis ki fogom kérni magamnak es a babám érdekébe,hogy hat hét után
Nagyon hosszú szülésem?vajúdásom volt. Vágtak, repedtem, farkcsontom tört el, senkit nem érdekelt, átjáróház volt a lakásunk. Gyámoltalan voltam, másodiknál nem leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!