Mit kezdjek anyósommal?
Figyelt kérdés
Szerinte másfél éves babám mellől el kénem mennem dolgozni, mert egész nap nem csinálok semmit. A házimunka és a gyereknevelés nem munka. Nincs jogunk a babával enni mert nem dolgozunk, elmehetne a lányom is fóliába, paprikát már tudna válogatni, már lehetne végre szobatiszta,mert a pelenkáért sem dolgozott meg. A városban is elterjesztette,hogy a gyerekem fogyatékos, mert vak,pedig csak a gyerekorvos mondta,hogy a gyerekek újszülöttként még csak 20 cm-re képesek fókuszálni, ebből leszűrte,hogy vak, és másoknak azóta ezt terjeszti. Szerinte csak a havi jövedelem számít,csak a fia dolgozik, ezért semmire se vagyok jó a gyesemmel, pedig a lakás tehermentes és az enyém, minden berendezést én vettem, a fia adósságait is én fizettem. Amúgy anyósom szellemi fogyatékos, férjemet sem ő nevelte,hanem a nagymama(nem is tudhatja mivel jár egy gyerek),a testvére még saját gyermeke megöléséért is ült börtönben,a másik gyerekét meg kukába dobta, szóval ők egy ilyen család, de én vagyok a szálka a szemükben. Szerencsére férjemmel jól elvagyunk,de azt mondja,hogy csak nem tilthatom el anyósom az unokájától. Még volt sok beszólása, de nincs hely részletezni! Mégis mit kezdjek a helyzettel?2012. jan. 28. 12:23
11/13 anonim válasza:
Atya ég, szegény, sajnállak nagyon.
De legalább ő tényleg fogyi, nem úgy mint sokunk anyósa, akik csak gonoszkodnak, rossz szándékúak.
Nem tudok okosat mondani, passz. Ritkán látogassátok, szólogass oda neki erősen, hátha érti kicsit.
12/13 anonim válasza:
Már pedig én ezek után eltiltanám, de legalábbis évi 1-2alkalomra szűkíteném a találkozókat, az biztos... lehet, hogy ezek előtt még megagyalnám kicsit, de csak a fejét ütném, mert ennél hülyébb már nem lesz.
Hát nem irigyellek.
13/13 anonim válasza:
Ha tényleg szellemi fogyatékos, vagy netán elmebeteg, akkor csak mosolyogj rajta! Tudom nehéz, de ne alacsonyodj le a szintjére, azzal hogy felhúzod magad egy beszámíthatatlan elmeállapotú emberen!
Tényleg nem mond ilyeneket az egészséges fajta! :) - ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!