Szoktátok keverni a tejpépet zöldségpürével?
Figyelt kérdés
Vagy ez egy nagy baromság???4 és fél hónapos. Nehezen megy a répa, gondoltam megpróbálnám így.2012. jan. 27. 12:29
1/11 anonim válasza:
Nem. Ha nem akarja a répát megenni, akkor ne erőltesd, még kicsi. Próbáld az almát, krumplit, barackot. Csinálhatod úgy, hogy a kész püréhez egy kis tejet/tápszert teszel, így az íz ismerős lesz számára.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet. Egyébként ráér még az a répa. Én is tejpéppel meg almával, barackkal kezdtem a hozzátáplálást, azokat szívesen ette. Esetleg még a sütőtököt érdemes megpróbálni, szokták a bébik szeretni. Viszont jó, ha figyelsz arra is, hogy mi van a pelusban, én akkor hittem csak el, hogy bizony fél éves kor előtt még nem nagyon érett a kis bélrendszerük, amikor a megkóstolt répa kb változatlan formában köszönt vissza a pelusban :).
3/11 anonim válasza:
Szerintem se. Nem kell rohanni, még kicsi. Később próbálkozz újra vele.
Fiam elsőre utálta a zöldborsót, pár hónappal később megpróbáltam, az lett a kedvence.
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig ette a répát és meg is emésztette, persze voltak a pelusban jelek, itt a színre gondolok! Mióta kap almát és barackot is, úgy gondolom érzi a különbséget és a répa nem ízlik neki, gondoltam feltuningolom kicsit. A tejpor nem igazán ízlik neki, de megpróbálom majd kicsit higítani vele a pürét.
2012. jan. 27. 13:02
6/11 A kérdező kommentje:
Ebből a fújjjjj- ból mindent megértettem! Azt hittem itt válaszok várnak, kedves tökéletes utolsó, nem az amit te nyújtasz, erre sem nekem sem másnak szüksége nincs, inkább fordítsd azt az időt ami alatt ezt leírtad, a gyerekedre. Köszönöm!
2012. jan. 28. 15:30
7/11 anonim válasza:
Te vagy a tökéletes talán? Azért mert 4 és fél évesen hozzátáplálsz? Nekem ne osszál, inkább lapozgass szakácskönyvet, ahelyett, hogy itt várod a válaszokat az "okos" kérdésekre.
8/11 anonim válasza:
Mielőtt újra vérszemet kapnál, természetesen 4 és fél hónap :)))))))
9/11 A kérdező kommentje:
Amellett hogy buta vagy, még dicsekszel is vele....a legrosszabb fajta!!! Kezdelek sajnálni! A helyedben kicsit szégyelném magam:(
2012. jan. 29. 11:57
10/11 anonim válasza:
Jót nevetek az idegbajos típusokon, mint te :))))))))Nézd már meg a kérdésedet, na ki a buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!