Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok adni egy-másfél...

Szoktatok adni egy-másfél éves babátoknak babátoknak lekvárt, vagy kakaót? Most már minden cukros ételt megehet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

én akartam, habár cska nagyon csínyjával, de nem eszi meg. pl lekvárból nekünk ezer fél van itthon mert férjem minden reggel lekváros zsemlét reggelizik. van agyon cukrozott anyámtól és alig cukros anyóstól, meg gyerekkenek való, de nem ezsi meg, pedig jó evö.

kakót és tehéntejet kiköpi.

a nutellás kenyér menne neki, apja ad neki néha, de cska éppen hogy halványan megkeni neki.

2012. jan. 25. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

én fiam 20 hónapos, de a lekvárt kiköpi, semmilyet nem eszik meg, sem házi, sem bolti, pedig reggel mikor nincs ötletem, milyen egyszerű is lenne a reggeli neki:-)

Kakaót nem iszik csak ritkán, nem szereti, inkább a Maci kávét issza reggel. Cukros dolgokat mértékkel kap, de kap.

Most hogy beteg volt a teáját pl mézzel itta.

2012. jan. 25. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Lekvárt eszi, de nem tartozik a kedvencei közé.

A kakaó, általában reggel megsizik 2.5 dl-t. Már ha kakaónak lehet nevezni. Egy púpos kávéskanál kakaót teszek neki a 2.5 dl tejbe.

Édes dolgokat kap természetesen,de mértékkel, pl. túrórudi, tejszelet. De nem adok neki csokit,nyalókát ilyesmit.

Teába nem rakok neki cukrot, simán issza.

14 hónapos

2012. jan. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!