18 hónapos/másfél éves babátoknak hány foga van? Nekünk 7 hónaposan jött ki az első, most vagyunk másfél évesek és még csak 8 fogunk van, ebből kettő alul.
igaz,az enyém még csak 1 éves,de 8 foga van,és úton van még kettő!
az első 2 foga 5 hósan jött ki!
Akkor az én lányomnak egyedül több foga van, mint nektek kettőtöknek :)
Másfél éves kora óta 12 foga van, fél éve egy sem jött ki neki.
a lányom 15 hós még csak 5 foga van.
minél késöbb jönnek a fogak annál tovább egészségesek maradnak ha megfelelöen gondozva vannak.
anyukámnak is nagyon soká jöttek, 1 évesen jött az elsö, de 60 évesen minden foga megvan max tömve vannak.
Az én fiamnak 8 hónaposan bújt ki az első foga. Viszonylag gyorsan követte még 7 másik. Egy évesen megvolt az a 8 fog, majd bő fél év szünet jött. Hetekig tapogattam az ínyét, és nem éreztem semmit, aztán egyre ritkábban nyúlkáltam a szájába, hiszen semmi fogzási tünetet sem produkált.
Kb 18-19 hónapos lehetett (vagy még több is egy kicsivel) mikor belestem a szájába, hogy mostmár igazán alakulhatna valami. Ekkor döbbentem meg, mert már éppen áttört neki 3 rágó foga, és 2 szemfoga. Úgy, hogy észre se vettük. Szóval másfél évesen 12-13 foga volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!