Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves babátoknak mi a...

Másfél éves babátoknak mi a kedvenc játéka?

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök,mert szeretnénk venni valami új játékot.
2011. ápr. 10. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez a nagy kedvenc.bár még nem tudja kinyitni az ajtót kulccsal,de nagyon szereti.több dallamot játszik,be lehet rakni az állatokat az ólakba,ott ha megnyomja az állatot,kiadja az adott állat hangját,és a játék hátuljára is fel lehet rakni az állatokat.

A többi kedvenc a járművek,motor,taxi,ugráló csacsi,hintaló.Van játszósátra,azt is nagyon szereti.és a könyvei,főleg az állatos leporellók.

2011. ápr. 10. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Off: Kedves első hozzászóló, a játék nevét meg tudod mondani, mert pont ezt a játékot keresem, csak ne tudtam mi a neve. Előre is köszönöm!
2011. ápr. 10. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a fakopáncs játékokat ajánlom, értelmesek és fejlesztől. Mi most ezekkel játszunk:

[link]

[link]

és még sok értelmes játék van itt.

2011. ápr. 10. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém labdázni szeret a legjobban. Egész nap azt gurítaná, dobálná, ha rajta múlna. :)
2011. ápr. 10. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

első vagyok.így jobb a link,ebből látod a nevét és az árát is

2011. ápr. 10. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
megint első vagyok.most látom,hogy ez 1-3 éves korig írja de a játékra 1,5 éves kortól van írva.És kétlem,hogy egy egy éves ki tudná nyitni a kulccsal az ajtókat úgy,hogy a színeket is kiválasztja.bár sose lehet tudni.
2011. ápr. 10. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam nem nagyon jatszik semmivel,pedig egy halom jateka van.Inkabb azt szereti ha mindig van melette valaki.Igy minden jatekot szeret.
2011. máj. 9. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!