Otthon hagynátok Nagyi felügyelettel az 1 hónapos babátokat egy délutánra/estére?
Nagyon kedves barátaink hívtak meg az esküvőjükre, ami pont akkor lesz esedékes amikor a mi apróságunk egy hónapos lesz.
Nyilván nem létkérdés a részvétel, csak érdeklődnék, hogy akiknek már megvan a pici,elmennének-e, otthon hagynák-e a csöppséget.
Én egyelőre nem tudom elképzelni hogy mit csinálnék, de a meghívásra meg majd csak reagálni kell.
17. vagyok.
Apát elengedném, de valószínűleg megkérném a nagyit, hogy ha tud, maradjon addig, amíg Apa haza nem ér. Nem azért, mert egyedül nem boldogulnék, hanem hogy nekem is legyen klassz társaságom, amíg ő szórakozik :-))
Köszönöm a válaszokat! :)
Nyilván elválik majd, hogy hogy is lesz, hisz ez még pár hónappal odébb van, csak kíváncsi voltam hogy tapasztalt anyukák hogy csinálnák.
Köszi mégegyszer, mindenki kapott zöldet!:)
14:23 vagyok - Csak élesben fogod megtudni, nálatok elfogadja-e mástól, másból a kaját, az enyém 3hetesen fél napig éhség-sztrájkolt, amikor kórházban voltam.
Apát meg simán elengedném, rá is rá fog férni a mulatozás és megbízom benne.
Engem felkért a legjobb barátnőm, hogy legyek a tanúja az esküvőjén, ami akkor lesz esedékes, amikor - előreláthatólag - tíz hetes lesz a kicsink. Az kicsit ugyan nagyobb, mint az egy hónapos, de azért hasonló helyzet.
A szertartást még könnyű megoldani, nem olyan hosszú az, hogy ha előtte megszoptatod, ne bírja ki, ha a nagyi kint sétáltatja. Mivel pedig én biztos nem hagynék órákra a nagymamára egy ekkora csecsemőt, mi most épp abban gondolkozunk, hogy a buliba visszük magunkkal. Nyilván nem lesz ugyanolyan, meg nagyon sok függ a körülményektől (ahova én megyek, az kerti parti lesz), úgy tervezem, visszük a babakocsit és a hordozókendőt, szoptatom, ha igényli, aztán pár óra után hazamegyünk.
Persze ember tervez, Isten végez, simán lehet, hogy olyan kis nyugtalan lesz, akivel ezt nem lehet megcsinálni, de a terv egyelőre ez.
Ha mi otthon is maradnánk, a férjemet biztos elengedném. Nálunk ez alap.
Mondjuk az én 7 hetes babám tápszeres, tehát könnyebb dolgom van, így elmennék!
A nagyik imádják és fantasztikusan bánnak vele. Főleg,hogy a drágám szinte még eszik-alszik! Most is már 4 órája az egyik nagyival van. Ő elkérte, én meg kivételesen nem ellenkeztem, mert így normálisan tudtam takarítani, meg hajat mosni!
A lagziba mondjuk nem biztos,hogy maradnék, max. vacsira, aztán irány haza.
Apától meg véletlenül sem várnám el,hogy velem jöjjön! Maradjon, mulasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!