Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon hagynátok Nagyi felügye...

Otthon hagynátok Nagyi felügyelettel az 1 hónapos babátokat egy délutánra/estére?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves barátaink hívtak meg az esküvőjükre, ami pont akkor lesz esedékes amikor a mi apróságunk egy hónapos lesz.

Nyilván nem létkérdés a részvétel, csak érdeklődnék, hogy akiknek már megvan a pici,elmennének-e, otthon hagynák-e a csöppséget.

Én egyelőre nem tudom elképzelni hogy mit csinálnék, de a meghívásra meg majd csak reagálni kell.

2012. jan. 26. 14:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
bocsi, 13-as voltam, nem utolsó
2012. jan. 26. 14:26
 22/32 anonim ***** válasza:

17. vagyok.

Apát elengedném, de valószínűleg megkérném a nagyit, hogy ha tud, maradjon addig, amíg Apa haza nem ér. Nem azért, mert egyedül nem boldogulnék, hanem hogy nekem is legyen klassz társaságom, amíg ő szórakozik :-))

2012. jan. 26. 14:27
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék el, mert nem tudnám jól érezni magam még. Mindennek el jön az ideje, nálam az, hogy egy-két órára másra hagyom a gyerekeket kb. 10 hónapos korra alakul ki (három gyerekem van). Ráadásul én igény szerint szoptattam őket, így ha nyikkantak egyet jött is a cici, ami persze elvárás is volt tőlük felém. Ezt ugye nagyi nem igazán tudta volna produkálni. No persze nem vagyok követendő példa, de nálunk így alakult... Apa pedig nem menne/maradna nélkülem.
2012. jan. 26. 14:38
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Nyilván elválik majd, hogy hogy is lesz, hisz ez még pár hónappal odébb van, csak kíváncsi voltam hogy tapasztalt anyukák hogy csinálnák.

Köszi mégegyszer, mindenki kapott zöldet!:)

2012. jan. 26. 14:42
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

14:23 vagyok - Csak élesben fogod megtudni, nálatok elfogadja-e mástól, másból a kaját, az enyém 3hetesen fél napig éhség-sztrájkolt, amikor kórházban voltam.

Apát meg simán elengedném, rá is rá fog férni a mulatozás és megbízom benne.

2012. jan. 26. 14:44
 26/32 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, viszont a páromat ösztökélném, hogy menjen, és számoljon majd be, milyen volt. Nyilván nem lesz sértődés belőle, ha te egy négy hetes baba mellől nem mégy el, neki minden bizonnyal nagyobb szüksége van most rád, mint a barátaitoknak.
2012. jan. 26. 14:49
 27/32 anonim ***** válasza:
SZerintem menjetek el. Szopi után jó esetben alszik ugye. (legalábbis a mienk aludt) Szerintem elmentek és ha felébred akkor el tudja vinni a nagyi az esküvőre is. S ott is tud szopizni ha kell...
2012. jan. 26. 15:30
 28/32 anonim ***** válasza:

Engem felkért a legjobb barátnőm, hogy legyek a tanúja az esküvőjén, ami akkor lesz esedékes, amikor - előreláthatólag - tíz hetes lesz a kicsink. Az kicsit ugyan nagyobb, mint az egy hónapos, de azért hasonló helyzet.

A szertartást még könnyű megoldani, nem olyan hosszú az, hogy ha előtte megszoptatod, ne bírja ki, ha a nagyi kint sétáltatja. Mivel pedig én biztos nem hagynék órákra a nagymamára egy ekkora csecsemőt, mi most épp abban gondolkozunk, hogy a buliba visszük magunkkal. Nyilván nem lesz ugyanolyan, meg nagyon sok függ a körülményektől (ahova én megyek, az kerti parti lesz), úgy tervezem, visszük a babakocsit és a hordozókendőt, szoptatom, ha igényli, aztán pár óra után hazamegyünk.

Persze ember tervez, Isten végez, simán lehet, hogy olyan kis nyugtalan lesz, akivel ezt nem lehet megcsinálni, de a terv egyelőre ez.

Ha mi otthon is maradnánk, a férjemet biztos elengedném. Nálunk ez alap.

2012. jan. 26. 16:21
 29/32 anonim ***** válasza:

Mondjuk az én 7 hetes babám tápszeres, tehát könnyebb dolgom van, így elmennék!

A nagyik imádják és fantasztikusan bánnak vele. Főleg,hogy a drágám szinte még eszik-alszik! Most is már 4 órája az egyik nagyival van. Ő elkérte, én meg kivételesen nem ellenkeztem, mert így normálisan tudtam takarítani, meg hajat mosni!

A lagziba mondjuk nem biztos,hogy maradnék, max. vacsira, aztán irány haza.

Apától meg véletlenül sem várnám el,hogy velem jöjjön! Maradjon, mulasson!

2012. jan. 26. 17:06
 30/32 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám ott, de ez abszolút alkat kérdése, nem gondolom, hogy baja lesz, főleg, ha megbízható kezekben hagyod. 4 héttel szülés után sem állni, sem ülni nem tudtam, a mellem fájt és ömlött belőle a tej, sok mindenre vágytam, de egy lagzira nem (: Könnyű szülést, gyors felépülést és boldogságot az anyaságban, akár lagziban, akár otthon a kicsivel.
2012. jan. 26. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!