Otthon hagynátok Nagyi felügyelettel az 1 hónapos babátokat egy délutánra/estére?
Nagyon kedves barátaink hívtak meg az esküvőjükre, ami pont akkor lesz esedékes amikor a mi apróságunk egy hónapos lesz.
Nyilván nem létkérdés a részvétel, csak érdeklődnék, hogy akiknek már megvan a pici,elmennének-e, otthon hagynák-e a csöppséget.
Én egyelőre nem tudom elképzelni hogy mit csinálnék, de a meghívásra meg majd csak reagálni kell.
Gondolom még nem született meg a pici.
Nagyban függ attól, hogy milyen baba lesz. Jó alvó vagy sem, sírós-hasfájós vagy sem, de a legfontosabb, hogy anyatejes vagy tápszeres lesz-e. Ezek közül előre egyiket sem tudhatod.
Ha visszagondolok arra, amikor még újszülöttek voltak a gyerekeim, nem tudnám elképzelni, hogy 1 hónaposan 2-3 óránál tovább távol legyek tőlük, hiába bízom meg teljesen a nagyszülőkben.
Szerintem a szertartásra igent mondanék, de a bulit kihagynám. Nem csak a baba miatt, hanem miattam is.
Amúgy milyen messze lesz az otthonotoktól? Ha közel, akkor nem lenne gond még a buli sem talán, de ha messze, akkor azért macera lenne.
Igen, Nagyi az édesanyám, szóval megbízom benne teljesen. Nem is ezzel lenne gondom szerintem, hanem hogy lenne "szívem" vajon ott hagyni? :) Meg persze, függ majd a kialvatlanságtól, egyáltalán kedvtől...
Én tudom, hogy engedném Apát, ha akar menjen, de most a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. :)
Én ebből sosem csináltam ügyet, anyósomban és anyukámban is megbízok (előbbi gyerekorvos, nála jobb kezekben kevés helyeb lehetne a gyerekem), és igen, kezdettől fogva rájuk hagytuk eleinte rövidebb időre, később pedig akár egy-egy éjszakára is. Sosem volt ebből gond, nagyon jól összeszoktak, és egyik fél részéről sem jelent problémát, ha esetleg több napra akarunk kikapcsolódni a párommal.
Mindenki jól jár, a nagyik imádnak unokázni, a gyerekek szeretnek menni a nagyikhoz, és mi is elszabadulunk a férjemmel, ami nagyon jót tesz a kapcsolatunknak.
Nem érzem magam rossz anyának ettől, kiegyensúlyozott, harmonikus házasságban nevelek kiegyensúlyozott, harmonikus gyerekeket. Ha megbízol a nagyiban, nyugodtan hagyd rá, neked is jár a kikapcsolódás.
Elmennék bizony, ha feltétlenül megbízom a nagymamában, és nem gond, hogy esetleg egy-két etetést ő végez el.
A lányom 2 hónapos volt, amikor először kiruccantunk a férjemmel egy koncertre. (Kb. 3-4 órát voltunk távol.) Hagytam otthon lefejt tejet, egy-két tudnivalót megbeszéltünk anyósommal, és minden remekül ment. Nem mondom, rengetegszer járt eszemben a kiscsaj, de úgy voltunk vele, hogy ha baj van, úgyis telefonálnak, addig meg minek izguljunk.
mi most mentünk a közjegyzőhöz-időpontra először vinni akartam őt is de aztán maradt itthon erre kellett még várnunk.szóval a 2órás dologból lett 5,5
ha bír vele a nagyi akkor csak menjetek.jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!