Anyukák! Nem lenne jobb, ha csak a kérdező értékelhetné a válaszokat?
Engem mindig lepontoznak, mert nem szeretik a szókimondásomat, amikor 2 héttel menzesz előtt tüneteket keresnek :) A baj csak az, hogy sokszor a velem egy %-ú válaszolókat is lepontozzák, csak a % miatt. Mert azt hiszik, hogy én vagyok :)
És ebből csak azt tudom levenni, hogy egyes anyukák, akik felnőttségre tanítanak (!!!), gyerekesek, ha azt hiszik, hogy egy névtelen oldalon a lepontozással boszút állnak :)
Kéne javasolni az oldal szerkesztőjének :D
Jó ötlet, hisz a válasz neki szól ;)
Nem lenne jobb,megpedig azert mert aki felteszi az adot kerdest,nyilvan azert teszi azt mert nem tudja rá a választ. Igy a rá érkezett válaszokat sem tudna objektiven pontozni.Főleg ha azok eltérő válaszok.
Mellesleg inkabb arrol ken leszokni hogy az szerint pontozunk valakiit hogy milyen stilusban ir...itt nem a tenlyeg extran vulgaris stilusrol beszelek,hanem arrol hogy sokakat azert pontoznak le,mert nem nyaljak ki a kérdező hatsojat ha mas véleményen vannak mint ők.
De és nem is értem, miért alakult ki ez a rendszer.
Ezt a kérdést amúgy én írtam ki tegnap: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
A lényeg az lenne, hogy mivel mi, vagyis a normálisan gondolkodó, nem lepontozók vagyunk többségben, akkor tegyük meg egymásért, hogy felpontozzuk a normális válaszokat még akkor is, ha az ellentmond a többiekének.
Persze tényleg az lenne a legjobb, ha csak a kérdező pontozhatna, de addig is szembeszállhatnánk az idiótákkal :)
Ja és amúgy annyi értelme van a %-oknak, hogy tapasztalatom szerint a 60-70% alattiaknak eléggé bicskanyitogató stílusuk van, tehát nem véletlenül annyi százalékosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!