Ereztetek mar ugy, hogy csodot mondtatok anyakent? Nem tudom kezelni 15 honapos fiam hisztirohamait!
3napja kivagyok...folyton a siras kerulget,amikor alszik sirok is,mert olyankor csak gyonyorkodni tudok benne,hogy milyen szep,es okos,viszont mikor ebren van,pokol az eletunk.Semmi jatek nem erdekli,nem koti le,se mondoka,mese,zene.Az olemben 3mp-nel tobbet nem ul.Mindenre mutogat,hogy kell neki,ha megkapja eldobja,he nem kapja meg hisztizik,uvolt.Mindent kipakol,szettdobal,a tuzhely gombjait bekapcsolja,pedig millioszor elmondtam neki szepen,csunyan,hogy mit nem szabad,es erti is,mert amikor olyat csinal amit nem szabad,akkor integet a mutato ujjaval,ahogy en szoktam,es morog,megis csinalja,naponta 65x ugyanazt,mar a kezet is megegette,mitsem hasznal...Ma az udvaron voltunk,a kezem persze soha nem fogja,mert akaratos,es makacs,felbukott,lement a maz az orrarol kicsit.Ilyenkor persze magamat hibaztatom,mert en vagyok a hibas,szaranya vagyok,mert minel jobban probalom ovni,annal tobb baj eri,UTALOM MAGAM!!!
Nem tudok mit kezdeni az uj helyzettel,mindigis eleven volt,pici koratol,de ez egyre durvabb,nagyon makacs,hisztis lett.Naponta megpofoz,hajamat tepi,dobalozik a jatekaival,pedig nem utottem meg soha,es csaladon belul sem lat agressziot.Ez csak a korral jar?vagy mi ez?kinovi,elmulik?eletkori sajatossag?nyugtassatok meg,hogy nem marad ilyen.Mit csinalhatnek vele,ami esetleg lekoti,mindig probalok a kedveben jarni,es nem tudom mi az oka,hogy igy elhidegult tolem.
Azt is utalom,hogy most itt nektek,idegeneknek panaszkodom a gyerekemre,hisz mindennel jobban szeretem,de eskuszom kezdek felni tole,attol,hogy megutal,es nem tudom mi az oka.
Segitsetek legyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!