Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogyan mondtátok el...

Mikor és hogyan mondtátok el először a "nagynak", hogy jön a tesója?

Figyelt kérdés
az enyém most 2 éves múlt, és szept. elején jön a kistesó. én még nem szeretném neki mondani, feleslegesnek gondolom, neki a szeptember pont annyit jelent, hogy semmit, érteni se érti, meg hol van az még. Egyelőre nem szeretném, ha akörül forogna minden, nehogy úgy érezze, háttérben van (elég anyás, érzékeny kislány). De mégis mikor jó elmondani, és hogy? ki hogy csinálta?
2011. febr. 11. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

2 éves múlt a mikor terhes lettem.

az első 3 hónapban nem mondtuk el semmi külsőségben mem is nyilvánitottuk ki.

mostanában mondom neki hogy megyünk vásárolni mert neki is kell ruha akkor hagyom hadd válasszon valamit a tesónak v. én felajánlok két általam kiválasztott ruhát és ő választ egyet közülük.

sapkát rugit body-t és overallt vettünk együtt mindenből kéket választott.

most kezdjük a kiságyat az apróbb dolgokat elővenni de megmondjuk hogy az a tesóbabáé v. öcsibabáé és nem az övé lesz de hagyjuk hadd játszon vele nem féltékenykedik.

2011. febr. 11. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de nem írtad, most hol tartasz a terhességedben. :)
2011. febr. 11. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

igaz.

pótolom:

17+6

szóval teátrálisan nem jelentettük be neki csak akkor kezdtük mondani amikor lovagolni akart rajtam meg ugrálni a pocakon ez még az I. timeszterben volt de nem azt mondtuk hogy a baba miatt nem szabad hanem mert fáj anyának...

2011. febr. 11. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
ja értem. köszi még 1x. :)
2011. febr. 11. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
En 23 hetes terhes vagyok, 2 eves 3 honapos a lanyom, 3 honapos terhesen kezdtem mondani neki hogy baba van a pociba, azert is hogy ne nyomja meg, eddig nagyon jol fogadta, simogatja a pocim, nem tudom mennyire foghatja fel de mondja hogy testverkeje van anya pocijaba..O is nagyon anyas, foleg hogy nincs velunk az apuka.. a lanyom nagyon ertelmes, ugy latom nem lessz gond kesobb sem mikor mar itt lessz a baba (2 es fel evesen).
2011. febr. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!