Mennyi idős korában értette meg a babátok, hogy "Anya nem ér rá, mert mosogat, mindjárt jön"-t? Mennyi ideig mondtátok ezt előtte folyamatosan neki?
Így sosem mondtam. Inkább: amíg Te felépíted a kockákból a tornyot, addig én a konyhában főzök egy teát.
Szerencsére elsőre megértette, ritkán volt ezzel probléma. Bár amíg nem tudott járni, mindig vittem is magammal és mondtam, most éppen mit csinálok.
2 éves múlt, még mindig nem érti, vagyis kb. 1 éves kora óta kap rohamot arra a szóra hogy mindjárt. Ha lehet nem is alkalmazom, mert iszonyat hisztis lesz tőle.
Általában nem is mondom mostmár csak megállapítom hogy én most mosogatok és pont:)
Az én kislányom nem érti,inkább csak megszokta mi történik ha azt mondom neki,mindjárt jön anya 1 perc.
Mindig ezt mondom neki, ha elmegyek kezet mosni, vagy wc-re, és már megszokta,hogy olyankor elmegyek és vissza is jövök hamar,és addig nem is nyafog. 11 hóss,de mondogatom neki csecsemőkora óta...volt ideje megszokni.
De más nincs amit ilyen lenne, neki még anya a minden, akinek mindig rendelkezésre kell állnia :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!