Adjátok ezeket az ételeket? Mit adtok inni a gyerekeknek? Kap vitamint?
Tegnap egy gasztroenteorológusnál voltunk és egyébként nagyon korrekt, alapos, ezért is olyan aggasztó amiket mondott. Vélemények? azt mondta, hogy semmilyen hazánkban nem termeszthető gyümölcs és zöldség félét nem javasol (méreganyag, gyorsérlelők + nem kellően emészthető a gyerekenek úgymond átmegy rajta 90%ban, megterheli a vesét, a vékonybelet)
A virslit, a fasírtot, az összes felvágottat, a vajat és sok más tejterméket szintén tiltólistára tette. hasonló okokból
Jó én is tudom, hogy ezeket elvben nem, de egy drága, minőségi virsli is sz...r-ral van tele? Tényleg senki se ad ilyet, aki nem mivel helyettesíti?
A doki szerint nem jó ötlet ezeket a multivitaminokat sem adni, mert felhalmozódnak és szintén megterhelik a szervezetet. Szerinte nem szabad beleavatkozni az egyensúlyba, van amit kell adni, pl, K, D magába, de emelett főként az ásványianyagokat kell pótolni pl. vas, és ezt változatos ételekkel. A vitaminkomplex adásával felhalmozódik amiből amúgy is elég van, és így súlyosabb gond lesz. Helyette évenkénti vérképet, és a vérkép alapján étrendmódosítást javasol. Mi most pl brokkolit és sok tojást fogunk enni, mert kissé vashiányunk van.
3. vagyok.
A kecsketejet én is tudom ajánlani!
A tápszerről erre váltottunk. Valóban jobb étvágya lett a lányomnak. Amíg itta, addig nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!