Alig akar inni a 7-hó babám? Cumis üvegből csak tápszert hajlandó inni. Ötleteket szeretnék hogy mivel lenne könnyebb
Nálunk a csőrös pohár vált be. Az enyém sem ivott cumisüvegből mást, csak a tápszert, ráadásul nyáron a 40 fokban találta ki ezt...
Csőrös pohár csodát tett! IKEA-ban van pár száz forintos verziója is, nem csak a többezres bababolti.
Később adtam neki üvegből is. A Jana Baby víz üvegéből 2,5 dles üvegéből gyönyörűen iszik azóta is.
Próbálkozz csőrös pohárral, sima pohárral, de közben ne aggódj! Inni fog majd idővel.
Lányom sokáig nem ivott, aztán egyszer csak szinte egyik napról a másikra elkezdett inni, mindegy hogy miből, mindenből tudott inni. Nála nem az volt a gond, hogy nem tudott, hanem nem akart egyszerűen inni.
De erre is "megérett". Kb. 7-8 hónaposan kezdett inni, de igazából csak 1 éves kora után ivott "értelmes", normális mennyiséget.
Hm talán amit az előbbiek is elmondtak....!
De nem mindegy hogy mivel próbálkozol!
Az enyémnek pl. nem kell a gyümölcslé :/
Nagy ritkán, de az tényleg egy hónapban egyszer!
Ő víz mániás nekem! :)
Most vettem neki a hipp-es van alma citromfű ízű teát...! Azt mintha most inná rendesen!
Ebédnél én csak pohárból itatom!
Hát az nagyon tetszik most neki!
Próbálkozz sokat és mindennel!
Türelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!