Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdek a pelenka miatt kikészü...

Kezdek a pelenka miatt kikészülni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 fajta pelenkából is kifolyik a pisi! Fiam 7 hetes! Pedig megigazítom a fodrokat, kukit le stb.

Tegnap mondta a barátnőm,hogy talán kicsi. Igaz 1-esek voltak. A fiam kb. 4 kg körül lehet! Az 1-es Pampers-ből nem folyt ki, de itt nálunk azt nagyon ritkán lehet kapni!

Na adtam rá 2-es Pampers-t! Tegnap megörültem,hogy na az jó lesz, erre ma már kétszer is kifolyt.

Már kezdek kiakadni, mert szegény gyereket naponta többször cibálom ezzel az öltözéssel.

Mit csinálhatok rosszul? Nyilván én rontok el valamit, mert ennyi pelus nem lehet rossz!

2012. jan. 25. 08:56
1 2
 11/19 Kerria ***** válasza:

Én az aldis pelenkát használom, főleg éjszakára, mert csak akkor cserélek pelust ha kaki van. Egyébként nem bolygatom, mert felébred.

Napközbenre sárga pampers van a kislányomon, aki 2 hónapos és 4,5 kg. Azért rakom rá a 3-masst mert a kettes nagyon bevágja a combját.

2012. jan. 25. 10:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia.Két kisfiam van ,az elsőnél ugyanígy jártam mint te.Ahányszor pisilt,annyiszor öltöztettem.utána kérdeztem több babás ismerősnél,és pelenkát váltottunk.Nekünk a libero lett jó,pedig mi is végig néztük mind.Nem hiszem,hogy kicsi lenne az 1-es,pláne ha nem hurkás.Méretet csak akkor válts,ha a combijánál már szoros.különben biztos kifolyik,ne a kg-t nézd.A fiúknál ez egyébként sűrűn előfordul,ők a pelenkázás szempontjából macerásabbak.a kukiját mindig lefelé irányítsd pelusozásnál(ja ezt írtad is).Viszont később (4-5 hó)már a pampers volt jó,a liberó nem.szerintem válts pelust,nem a mérettel van gond,mert nem azért folyik ki mert tele van(írásodból ki indulva),bőven elég neki az 1-es méret.A másodiknál már eleve Liberót vettem,de csak egy csomaggal,hátha neki nem jó,de semmi gond nem volt!
2012. jan. 25. 12:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Na a pampersszel mi is megjártuk! Nagyon gagyi pelenka én a babylovet ajánlom, dm sajátmárka.
2012. jan. 25. 12:57
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem is kisfiam van,csak a libero jött be.minden más átázott,kifolyt.
2012. jan. 25. 13:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Aranyosak vagytok! Kipróbálom a tippeket!:)

2012. jan. 25. 13:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Azon gondolkodok, hogy mindenki dicséri a Libero-t, de akkor mi vagy rosszat vettünk, mert több féle van,vagy valami fura nekem, mert a mi Liberonk olyan merev,hoyg sajnálom "belecsomagolni" a babámat.

Tiszta ilyen műanyagos,kemény az egész....durva az anyaga, félek hogy kidörzsöli.

2012. jan. 25. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egészen felhúzni neki a pelust. Mármint minél magasabbra, a köldke felé, hogy a kis fenekénél és a kukijánál ne legyen nagy hely.
2012. jan. 25. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
rossman vagy aldi sajátmárkás pelus,de esküsznek a DMesre is ,nem kell nagy márkákban gondolkodni!!!
2012. jan. 26. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
a liberó nálunk kuka,ami bevált az a Babylove,DM -es pelenka.
2012. jan. 26. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!