nem tudom..nekem van egy 5 hós fiam és egy 2 éves husis lányom. mindkettőre teljesen bevált ez a pelus. Nincs kipisilés belőle éjjel se...Van a combjánál gumírozás hát nem olyan hiper erős de azért van.
2012. jan. 23. 14:34
2/11 anonim válasza:
Nem fogtál ki selejtes csomagot,nekem ugyanez a véleményem volt róla.Mikor még újszülöttek voltak a gyerekeim,akkor vettünk nagyon olcsón a Tescoban,mondván,hogy a kórházban is ezt használták a babáknak,biztosan jó lehet.Én is alig vártam h elfogyjon,gumírozása nem volt,a derekán iszonyat ortopédül állt.soha többé nem vettem ilyen pelenkát,és máig nem értem,hogyan jöhet ez a márka be bárkinek is..Ennél még a zsákos pelenka is jobb volt..
2012. jan. 23. 14:35
3/11 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a probléma! A lányom 5öst hord,de legtöbbször nedves lesz a ruha tőle,pedig a pelenkában még alig van pisi. Nagyon gyakran kell cserélni.
Párszor előfordult már hogy ezt adtam rá éjszakára mert nem volt más,de hajnalban annyira átázott hogy a pizsamanadrágja bokáig pisis volt. Pedig nem is iszik éjjel. Van még belőle 2csomaggal,jól betankoltunk,de már megbántam!
2012. jan. 23. 14:46
4/11 anonim válasza:
Én is most vettem először az egyévesemnek ebben az akcióban. Eddig csak a pampers vált be, semmi más, viszont most úgy felemelték a pampers árát, gondoltam kipróbálom a háppyt is. Nagyon is jónak tartom, sokkal jobb a babámnak, mint a libero, babylove, huggies és a többi. Persze a pampers a legjobb, de nagyon drága.
Meglepődtem, milyen jó ez a háppy pelus.
Nem kell gyakrabban cserélni. Van gumi a combjánál is. Megfogja a pisit, még éjjelre is jó.
2012. jan. 23. 14:48
5/11 A kérdező kommentje:
Hát én a comb gumírozást inkább csak hajtogatásnak nevezném, pedig jó husis combja van a lányomnak!
Akik elégedettek vele megfogták már valaha peluscserénél a belsejét? Mert nálunk mindig nedves és ezért is kell gyakrabban cserélni, mert a lányom nem érzi jól magát benne. Amúgy eddig bármelyik pelust megfogtam belül, mindegyik ezerszer szárazabb volt.
2012. jan. 23. 14:53
6/11 anonim válasza:
Mi kaptunk egy csomaggal ebbol,amugy Pampers-t hasznalok,de gondoltam kiprobalom...bar ne tettem volna,a kisfiam feneke nagyon kipirosodott tole.Eloszor nem tudtam,hogy a pelenka okozza,mivel meg volt fazva,es gyogyszert kapott,azt hittem attol piros a popsija.Ugy 3nap mulva elfogyott a pampers,es adtam ra egy Happyt,amig elmentunk venni.Hat amikor ismet tisztaba tettem,a feneke megint piros volt,es meg apro szaraz feher pottyok is voltak rajta.Szegenykemet ugy sajnaltam,akkor mar tudtam,hogy tuti a pelus,mivel mar gyogyszert sem kapott,nem is fogzott.Azota is ott van szinte az egesz csomag,majd elajandekozom valakinek,vagy kidobom,babamra tobbet nem adok ilyen szart.
2012. jan. 23. 14:55
7/11 anonim válasza:
az első vagyok. nem, nem érzem nedvesnek vagyis annyira igen mint a pamperst. Azt használtunk előtte.
2012. jan. 23. 15:02
8/11 anonim válasza:
Nekem a kórházban ezt adták a kicsihez. 6 hétbe telt amig a keléseket le tudtam kezelni a fenekéről. Azóta is csak a huggies és a huggies puré törlőkendője. Ráadásúl a huggies elől-hátúl-combnál gumis és a combjánál dupla gumi van benne. Mostanában akciós is volt. Még 1-2 hely talán ahol tart. Meg a 3-as számozású (5-től9ig) 2x84db 4300 ft. de múltkor tescoban 140db volt 3000 körül. (azt mondták az egyik bababoltba, hogy valószínüleg lecseréli a huggies a mintát a peluson). Egyébként normál áron 84 dbos 4000 ft körül va, de a DM-ben szinte mindig 3500 ft. Ez a huggies prémium ami micimackós (nem a hozzászokatós pelusok). Nekem simán kibír 12 órát éjszaka (közben a végefelé 1x felkel de csak csukott szemmel enni ezután alszik is vissza még 3 órát, nem jó felkelteni pelustcserélni, mert egész nap nyügi lesz ha nem pihen rendesen) A csomagoláson is rajta van, hogy 12 óráig bírja. Az pedig tapasztalat, hogy a háppytől szegénynek nagyon csúnya vörös keléses volt a feneke míg a huggesnél semmi.
2012. jan. 23. 15:09
9/11 anonim válasza:
Egyszer próbáltuk, nem jött be, többet nem veszek:-(
2012. jan. 23. 16:00
10/11 anonim válasza:
Nagyon nem jött be ez a pelenka, minden pelenkázásnál ruhacsere is szükséges volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!