Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ittatok/isztok kávét...

Ti ittatok/isztok kávét szoptatás alatt? Észrevettétek, hogy hatna a babára?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 09:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én a terhesség alatt és szopi alatt is ittam napi egy kavarós kávét tejjel!Semmi baja nem volt a fiamnak tőle!
2012. jan. 24. 12:06
 12/14 haramia ***** válasza:

szia!

én nem kávézom, ellenben a terhesség alatt és most is nagyon nagyon kívánom a kólát. Úgyhogy én azt szoktam inni, napi kb. 2dl és az sincs hatással a babára, 6 és fél hónapos és most is másfél órája alszik :) Egyébként nagyon hasfájós kisfiú volt az első 8 hétben, kipróbáltam mindent, többek között a kólaelhagyást is, semmi jelentősége nem volt, ugyanúgy ment a keserves sírás délután 3tól 7ig, minden nap. Aztán 8. héttől pedig egyik napról a másikra semmi...Úgyhogy nem hiszem hogy a koffeinnek lenne különösebb jelentősége, napi egy kávét nyugodtan megihatsz Te is, a fáradtság miatti stressz vagy kikészülés sztem többet árt, mint egy finom tejeskávé :)

Szép napot!

2012. jan. 24. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen!

Mindkét terhesség alatt és szopi alatt ittam. Egyiknek sem volt/ nincs baja tőle.

Imádom a frissen kifőtt kávé illatát, langyos tejjel iszom, isteni!!! Szeretem, mikor a férjemmel leülünk és meg tudjuk inni nyugiban, csendben a kávénkat, beszélgetünk és ülünk végre 10-15 percet. Mert hogy nekünk is van egy 2 éves + egy 3 hónapos gyermekünk :)

2012. jan. 24. 13:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jan. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!