Szoptatás alatt lehet futni?
Figyelt kérdés
1 hónapos a kisfiam,természetesen szopizik....szeretnék egy kicsit mozogni...a futásra gondoltam,természetesen nem a maratonra akarok alapozni:)...Befolyásolja e negatív értelemben a tejcsi mennyiségét ha elkezdek kocogni hetente két-három napot?2012. jan. 16. 09:18
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen lehet, és mindenki más, nekem nem befolyásolja. Nekem futópadom van, és sokat használom. A fiam 8 hós, és szopik rendesen. semmi gond a tejjel. Szépen fokozatosan kedd. először erőltetett séta, stb..
2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jan. 16. 09:50
3/6 anonim válasza:
Szia!
Természetesen lehet :)
Sőt futás után ha akarsz még egy kis specifikus erősítés is belefér! :)
Arra figyelj,hogy próbálj olyan fokozatos lenni,hogy ne legyen izomlázad!Azt az egyet viselik nagyon nehezen a babák! :)ÉS persze a folyadékpótlásra sport után!
Én 19 kilót fogytam szoptatás alatt,de meg kellett érte küzdenem!6hónap alatt (nyilván a kajáláson is változtattam)de napi ,csak 1 km futás és utána fél óra erősítés!És még szopik a két évésem,és melette 23 hetes terhes vagyok!19. hétig intenzíven folytattam,azóta sajnos nem lehet! :(
Sokboldogságot!
4/6 anonim válasza:
Lehet. Én heti ötször edzek,sokszor van kemény izomlazam,de nem nagyon zavarja a fiamat,15hónapos és még mindig anyatejes .
5/6 A kérdező kommentje:
húúú nem semmi kedves utolsó:)))le a kalappal elötted:))
2012. jan. 16. 14:34
6/6 A kérdező kommentje:
sőt az uccsó elötti még dúrvább...hát köszi csajok azt hiszem akkor elkezdek futni...2 éves lesz a nagyobbik fiam vele 20 kilót híztam 10 ment le utána sehogy nem akart mozdúlni ...aztán terhes lettem...1 hónapos a kissebbik fiam vele már csak 10 kiló jött föl mert jobban figyeltem hogy mit eszem...abbol lement már 7 magátol,de az előző miatt öszesen 15 kiló van még rajtam ...és hát nagyon szeretném leadni...borzasztón vágyom a régi alkatomra és amitöl a legjobban félek hogy a csípőm már nem lesz a régi...a futás ami a leghatásosabb ha jól tudom és nem beszélve arról ogy ingyen van és nincs időhöz kötve...nem igaz?))))köszi mindenkinek aki írt:)
2012. jan. 16. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!