Spirál tapasztalatok? Szoptatás mellett.
Hogy történik? AKarok menni a dokimhoz. Ő rögtön fel tudja tenni, vagy kapok receptet, kiváltom, visszamegyek? Mennyibe kerül? (gondolom, több árkategória is van)
Már 5,5 hós a babám, most jött meg szülés óta először. Eddig gumiztunk.
Kétszer nem akarok menni orvoshoz, csak kimondottan a fogamzásgátlás miatt. (vidékről megyek, és a mai benzinárak mellett kétszer nem kocsikáznék)
szia!
nekem goldlilly exclusive van, normál méretű. 2x szültem, az első és a második után is ez volt, de én szülés utáni kontrollon felrakattam :) semmi gond vele, nem fájt se a feltevés, se a levétel, nem gyulladt be, semmi. Az enyém 12 ezer volt, ingyen felrakták, mert sztk doki, nem kell hozzá recept meg semmi, csak előtte hívd fel a patikát ahol vennéd, mert általában rendelniük kell, de simán odamész és megveszed. A doki pedig kibontja a steril cuccot, felteszi, megírjátok a papírt, és elmondja, mikor szeretné látni. Nekem 1 hónap illetve fél évente volt utána.
Ja: nem muszáj menstruálni éppen, de ezt kérdezd a dokidtól, én nem mensiztem, mert ugye szülés után voltam.
A ciklusomat annyiban változtatta, hogy hosszabbak tőle a menzeszek, de nem fájnak jobban és nem folyik több vér...szerencsére :) nekem van vagy 8 napos, de ebből 2 nap tényleges véezés, a többi csak ilyen barnázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!