Van itt olyan anyuka, aki szoptatás alatt hőmérőzött? Mik a tapasztalatok?
Teherbeesés előtt alaposan kiismertem a testemet, és most, hogy megjött a menszeszem, ismét hőmérőzni szeretnék (a gumit nem szeretjük, tablettát írattam ugyan fel, de féltem a tejemet), ezúttal föogamzásgátlási célból, a másoik babáig. De a görbém nagyon furcsa, mintha nem is lenne peteérésem. Ma meg, közvetlen a menszi után ovulációs fájdalmam van és a hőm is megugrott... Sajnos nem tudom minden hajnalban ugynakkor mérni az igény szerinti szoptatás miatt, de legalább a három óra alvás már megvan. :-)
Van valakinek tapasztalata a szoptatás alatti hőmérőzésben? Tanácsa? Esetleg görbéje? (A babatervezők honlapját ismerem.)
Szia. Én szoptatok még, és hőmérőzök, mert szeretnénk második babát. 13 hónapos volt a kisfiam, amikor először megjött, március végén. Azóta eléggé rendszeresek, terhesség előtt sem volt ennél rendszeresebb, igaz, akkor még nem vezettem a hőmet. Talán annyi változás van, hogy rövidebbek lettek a ciklusaim. Pár hónapig szép görbéim voltak, de az utolsó nekem is nagyon furcsa, pé után nagy ingadozás, egy héttel hamarabb jött gyenge mensi, ami már 8. napja tart.
Én sem tudom mindig ugyanakkor mérni, sőt, legtöbbször nem is sikerül rögtön ébredés után, mert reggel 6-kor kel fel a fiam (éjjel is 1-2-szer), ugye akkor vele kell foglalkoznom. Hamarabb meg nem vagyok képes felkelni. De azért odakészítem mindig a hőmérőt, a reggeli szopira áthozom a kicsit az én ágyamba, s közben lemérem a hőmet.
Én inkább csak azért jegyzem, mert elbűvöl. Minden élet forrása Istennél van, Tőle várom, hogy megint babás legyek.
Remélem, neked segít a hőmérőzés, és csak akkor lesz második baba, amikor felkészültél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!