Szoptatás alatt mennyi az esélye, hogy teherbe essek? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 14:23
1/6 anonim válasza:
Volt már aki teherbe esett!Szerintem védekezzetek persze ha nem akartok rögtön kis tesót!:)Nem 100%-ra véd a szoptatás.Igaz,hogy míg szoptatsz nincs menszesz mégis terhes maradhatsz!
2/6 anonim válasza:
Ismerek olyat aki szoptatás alatt esett teherbe, úgyhogy nincs 100%os védettség.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én szoptatás és spirál mellett lettem terhes :)
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, szeretnél-e hamar babát... Mi nem védekeztünk, mert kis korkülönbséget akartunk. 7 hónapos volt a fiam, amikor először megjött, és ma lett a teszt pozitív:) 11 hónapos a drágám.
A csajszi, akivel együtt szültem, hamarabb lett terhes. Neki 1 év van a két gyerkőc között.
5/6 anonim válasza:
ugyanannyi mint szoptatás nélkül...én is szopi alatt estem teherbe anno
6/6 anonim válasza:
Ha azért kérdezed,mert esetleg nem akartok mégegy babócát egyenlőre,akkor inkább védekezetek,mert elég tévhit,hogy szopizás alatt nem lehet teherbe esni. Én is szoptattam még ,sőt nekem a szülés óta nem is jött meg mégis terhes lettem. Tehát azért mert nincs vérzés az nem azt jelenti,hogy peteérés sincs.Mivel én nem tudtam a vérzéshez mérni csak tünet alapján mentem orvoshoz ahol igazolták a már közel 4 honapos terhességemet. Persze nagyon örültünk csak még nem voltam felkészülve rá,mivel én is azt hittem,hogy szoptatás alatt müködik a természetes fogamzásgátlás.Nem tudom mennyire pici a babó és,hogy mennyit szopizik,de lehet alacsony hormontartalmu bogyot kapni,direkt szoptatás alatt. Ha meg babát szeretnétek akkor hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!