Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Több kérdésem is lenne autósül...

Több kérdésem is lenne autósülésekkel kapcsolatban! Melyiket és hogyan?

Figyelt kérdés
Römer Lord 9-18 kg-ig vagy mondjuk 4Baby,Pierre Cardin stb. 9-25 kg-ig nagyobb az ülőfelület!Élőben láttam a 9-25 kg-ig való üléseket és nekem az ülőrész olyan kicsinek tűnt szélességre!Segítsetek légyszi,mert most ülés vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni!Másik,akik tesz-vesz,vatera,jófogáson adták el az ülést azok mibe csomagolták és mennyi volt a postaköltség?Lehet olyannal feladni ami garancia,hogy ha megsérül akkor a posta felelősége?Köszönöm mindenkinek aki válaszol előre is!
2012. jan. 24. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

díjak itt: [link]

Én láttam egy nagyon jó ülést itt: [link]

Olvasd el róla az infókat. Ez végig jó amíg a gyerek ülésbe kell, hogy üljön. Dönthető, szűkítős. Nagyon jó, csak ajánlani tudom.

2012. jan. 24. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél használtan, jókat lehet kapni újonnan nem túl drágán a Brendonban pl.

Nem írtad mennyi idős a babátok, de ha ez lesz az első ülés az autós hordozó után, akkor én csakis 9-18 kg-ig vennék, mert a másik kategória kényelmetlen lehet neki. Pont tegnap volt egy ilyen témájú kérdés itt.

2012. jan. 24. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak 9-18-as kategóriásat vegyél,ha az felel meg a babád méreteinek. Nekem a Besafe izi comfort X3 tetszik, csak sajnos a babánk még nincs 9 kg, ezét egy 0-18-ast vettünk. De a Besafe-t megnéztük boltban és nagyon jónak tűnik! És idáig csak jókat olvastam róla.
2012. jan. 24. 11:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt,rendesek vagytok és segítőkészek!Az első válaszolónak köszönöm,hogy belinkelted a posta díjszabását,de ezt már én is néztem csak az a baj,hogy a gépünk valamiért nem nyit meg semmit ami ilyen és nem tudom megnézni,tehát azért kérdeztem,hogy árat esetleg tudtok-e írni,de azért köszönöm!Amúgy azért vagyok kicsit viszakozó,mert nem növi ki hamar a 9-18 kg ülést?Az én pici lányom 5 és fél hónapos,de még nincs 9 kiló pontosan!
2012. jan. 24. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia:)

A 0-18kg kategória szerintem nagyon jó és sokáig elég.

Persze van extrém helyzet,jóval nagyobb a baba mint a korosztálybeliek.

3-4 évesek a keresztfiaim és még csak 11-13 kg-t nyomnak.

Nem régen voltam én is ebben a dilemmában.

Használtan vettem a vat...án :) Brevit,nagyon szép,szinte új állapotút.Nekem személyesen, az eladó anyuka tesója hozta el.Mert erre volt épp dolga,ahol én lakom:)

De ,ahogy nézegettem azóta vannak az enyémtől sokkal jobbak is,bár szeretem ezt is.

Attól függ mennyi pénzt tudsz rá áldozni,mert határ a csillagos ég !

Érdemes a Naniák között szét nézni mert vannak modellek,amiknek nagyon jó töréstesztjük volt,mégis nagyon "baráti" az áruk.

Minden jót kívánok!

2012. jan. 24. 13:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló!
2012. jan. 24. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen:)
2012. jan. 24. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok. Mint írtam, Nekünk most 0-18-as van, egy Cam Gara. Ez egy olasz ülés. Én is sokat nézelődtem, és végül is ez mellett döntöttünk és idáig nem bántuk meg. Nem drága és szerintem elég igényes. Nem annyira műszálas a huzata sem. A babánknak meg nagyon tetszik, így sokkal jobban kilát mint a hordozóban. És szerintem az sem zavaró hogy hátrafelé néz. Sokan írták, hogy zavarja a babákat, hogy az ülés háttámláját nézi utazás közben, de ez nem igaz, mert pontosan hogy kilát hátul a szélvédőn.

Elég magas a háttámlája is, mert nálunk a babánk hosszra nőtte ki a hordozót, de szerintem ez sokáig jó lesz neki.

2012. jan. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!