Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem alvással kapcsolatban...

Nem alvással kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok már. 9hónapos a kislányom. olyan 7-8 hónapos koráig szép napirendünk volt: délelőtt egy hosszabb-délután egy rövidebb alvással, majd 8-9fele fürdés-evés-alvás.

De másfél hónapja felborult minden. 8fele felkel, elvan délig-egyig és akkor alszik el 1-2órára. ezután az esti fürdésig már nem is alszik, de sokszor még utána sem, most is-és van h éjfélig is fent van. Ha be is alszik véletlen evés után, fél óra múlva felkel. visszaaltatni ilyenkor nem lehet. a kiságyba ilyenkor em marad meg, ki kell venni és mivel ilyenkor már nem akarom h pizsibe a földön játsszon, megy a hordozóba vagy a babahintába ahol általában nyüglődik. később mikor már látom h álmos, akkor viszem csak be, újra cici és úgy alszik el. de akármikor is fekszik, 8kor ugyanúgy felkel. már aggódom hogy ilyen keveset alszik, van h nincs is meg a 12óra egy nap!! nem hogy éjszaka 12 ahogy kéne! jön a felső foga, de nem szenved napközben, nagyon jól el van, boldog, nevet, magyaráz, játszik, nem foghatom arra. igyekszem sokat játszani napközben vele h elfáradjon, de semmi :(. van ötletetek miért változott így meg? én tudok még ezen változtatni?

2012. jan. 21. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Két dolog jutott eszembe, ahogy olvatam..

A foga miatt szenvedhet akkor is, ha nappal jól viseli. Az enyém legalábbis úgy csinálta.

A másik: szeparációs szorongás....

Nálunk elmúlt magától ez a helyzet, kb 1-2 hónap alatt.

Addig ugyanezt csinálta, ugyanennyi idősen. Most 1 éves, és már kb 2 hónapja este 8-reggel 8 alszik. Napközben 1x alszik már csak, akkor kb. 1 órát.

Nálunk akkor múlt el, amikor a fogacskák kijöttek, amik bántották. (4 egyszerre)

Kitartás!

2012. jan. 21. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Fuh én mindig ettől félek hogy egyszer elmúlik ez a jó világ! Lányom 6 hónapos, fürdés, evés, alvás van most nálunk 3 hetes korától! Én is erre a kettőre gondolok mint az előző :( ! kitartás, és nyugodj meg ha nagyon kifárad érezni fogja! Ne izgulj a miatt hogy nincs meg a 12 óra!
2012. jan. 21. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám, hogy adok neki egy este fájdalom csillapítót, és akkor kiderül, hogy tényleg az-e a baj.
2012. jan. 21. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha ez így megy huzamosabb ideig, akkor én engedném, hogy pizsamában a földön játsszon. Attól jobban elfárad.
2012. jan. 21. 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
szeparációs szorongásra nem is gondoltam, valószínű hogy az van. elég anyás, sokszor mászik rám, de azt gondoltam azért mert én vagyok vele sokat. most megölelgettem, és most ugrál-sikongat a kiságyában (fél11kor:D) meddig tart ez a szorongásos korszak? attól remélem a javulást ... köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat!
2012. jan. 21. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nálunk is úgy volt, mint az első válaszolónál, 1-2 hónap alatt elmúlt.
2012. jan. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!