Hason alvással kapcsolatban?
Nem olyan rég(tegnap) volt kiírva egy kérdés, s ott a válaszokban olvastam, hogy azért nem jó, mert túlmelegszik a baba.Bocsánat a hülye kérdésért, de
Ez mit jelent? Hogy kell ezt érteni?
-azért írtam másik kérdést, mert nem tudom, visszanéztek-e oda-
Köszönöm a válaszokat.
24 hetes első babás kismama
Mivel oldalt tartja a fejét, és lefele-oldalra szuszog, így azt a levegőt szív(hat)ja vissza, amit előtte kifújt.
Ha a hátadon alszol, frissebb levegőhöz jutsz.
Én azon a véleményen vagyok, hogy úgy altassuk a babát, ahogy ő akar feküdni. Én is féltem a hasonalvástól, viszont a babám máshogy nem aludt, csak sírt (már a kórházban is). Így ő a születésétől fogva hason aludt.
Sokan erőltetik a háton alvást, pedig sokkal jobban aludna a babájuk hason.
A másik, ha háton fekszik a baba, meg-megugrik a keze-lába, és arra sokszor felébrednek az álmukból. Hason ilyen nem fordul elő.
Hiába alszik hason, és mondjuk bukik, nem tud megfulladni, ettől is félnek sokan.
Mindkét alvásmódnak van előnye és hátránya, de mindenképpen figyelembe kell venni, hogy mit akar a csöppség.
Az én babám lassan 3 hós és csak hason tud aludni,háton SOHA nem alszik.
Volt hogy nagyot büfizett evés után és még hasra fektetés után is jött neki büfi,szóval ebből a szempontból jobb.
Egyébként a doki mikor kijött házhoz az volt az első hogy nappal hason kell altatni éjszaka viszont tilos a bölcsőhalál miatt.
De máshogy nem alszik...mi meg őrködünk.-)
Köszönöm Lányok!
További szép hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!