Alvással kapcsolatban? Előfordult ilyen másnál, hogy a holnap lesz 4,5 hós kisfiam eddig végigaludta az éjszakákat, a mostani viszont katasztrófa volt.
Legalább 10x kellett bemennem hozzá éjszaka, mert mindig valami baja volt. Leginkább talán az, hogy most gyakorolja a hasról hanyatt fordulást, de úgy utál aludni. Mindig visszafordítottam, de 10 perc múlva újra hanyatt volt és szirénázott. Adtam neki inni, hajnalban előbb kapott enni is, de egyszer keservesen felsírt. Kivettem, megsimogattam, megpuszilgattam, adtam neki teát, és a kezemben bealudt. Mi lehet ez? Így kezdődne a fogzás? Az öklét lassan egy hónapja rágja, és ömlik a nyála, az ínyén viszont nem látok még semmit.
Mire számíthatok szerintetek? Ezután minden éjszaka ilyen lesz?
Szia!Nálunk 4 hónapos kora környékén kezdte gyűrni a kezét a szájába,de csak 5,5 hós korára jött ki az első fogacskája.
Akkor ő is felkelt éjszaka 7-8-szor.De ez mindenkinél másképp alakul.Az is lehet,hogy csak az időváltozásra reagál így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!