Utoljára: Borostyánlánc igen vagy nem? Nektek van?
Megvettem, tuti, éjjel nappal hordja. Fogzást úgy vettem észre, hogy mosolygott és kivilant a foga. (na jó ez túlzás, de sosem volt sírás új fog miatt, pedig már 7is van neki)
11 hónapos, 1 hónapos kora óta hordja.
Nekünk 3 napja van és nem tudom ezért e, de ebben a három napban nem sírt fel éjszaka (pedig előtte mindig).
Azok akik azt írják, hogy "nem kísérletezem a gyerekem életével" stb. azok meséljék már el, hogy ilyenkor mire gondolnak? Tutti, hogy nem olvastak utána a láncnak, mert akkor nem írnának ilyen butaságot.
A mi láncunk 31cm-es, kicsit husikás kisfiam nyakát abszolút nem szorítja, nem tud rátekeredni, de azért van mozgása, Picikém nem is veszi észre mikor felteszem neki, akkor mégis mitől fulladna meg????
Én vagyok az egyik nem kísérletezős.
Én veszélyesnek találom. MOndhat nekem bárki, bármit, egy kisgyerek nyakába nem való olyan, ami rá veszélyes lehet. Az ördög nem alszik, mi van ha úgy szakad el, lenyeli és már meg is van a baj (persze tudom, egyenként csomózva), de akkor is.
(A hatását nem ismerem,nem is értek hozzá, tehát ehhez nem kívánok hozzászólni)
A fogzás könnyítésének van pár másik módja.
És ne higgyétek hogy fafejű vagyok, ezen kívül laza szülőnek tartom magam, de a láncról ez a véleményem.
Ja és lehet nyugodtan lepontozni annak akinek nem tetszik a véleményem.
Szerintem nincs azzal semmi baj, hogy más a véleményünk. Többek között azért is kérdezünk/válaszolunk itt, hogy megismerjük egymás nézőpontját.
Én azt tapasztaltam, hogy a JÓL MEGVÁLASZTOTT HOSSZ esetében nem lehetséges, hogy megszorítsa a baba nyakát. Másik, hogy én megpróbáltam komolyan izomból eltépni a láncot, nem sikerült, (gondolom a babám nem erősebb, mint én) a szemek pedig olyan aprócskák, hogy ha mégis valami herkulesi erővel elszakadna és le akarná nyelni, akkor nem lesz nehéz, mert nem nagyobb, mint pl egy lencse szem. Amúgy meg mindig figyel rá valaki, kizárt, hogy ne vegyem észre, ha pl elszakad és épp szeretné megenni.
...én több rosszat (fuldoklós történetet) hallottam az egyszerű kiflicsücsök majszoltatásáról. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!