Utoljára: Borostyánlánc igen vagy nem? Nektek van?
Én is vettem, de nekünk nem vált be. Idegesítette a kisfiamat, hogy van valami a nyakában, folyton tapizta. Levettük, nem akartam erőltetni.
Így viszont nem derült ki, hogy amúgy használna-e a fogzásra...
De szerencsére nálunk eddig nincs probléma (kop-kop), már 6 foga kijött gond nélkül.
Pusztán tudományos szempontból megközelítve (a borostyán, ha nem hamisítvány!!!) 100%-ban természetes szerves anyag, fenyőgyanta, ami nem okozhat semmifajta eü. károsodást a nyakban hordva.
De sajnos rengeteg a hamisítvány, ezeket műgyantából és üvegből, vagy ezek keverékéből, jobb esetben gyantaőrleményből újrahevítve állítják elő!!
Bár már vége a nagylányom fogzásának,de azért válaszolok.
Nekünk nem volt, enélkül is megérkeztek a fogak.
Nagy hisztinél Dentinox volt a jóbarátunk.
Én rettegtem nyakláncot adni egy ilyen kicsi babára/gyerekre, féltem hogy megfolytja, elszakad és lenyeli a gyöngyöket, stb...
Babona, mágia, boszorkányság. Annál működik, aki hisz benne, nincs rá tudományos magyarázat. A ráolvasással, ingázással, és hasonló mágikus dolgokkal egyenértékű. Furcsán hangzanak ezek a szavak, de bizony erről van szó. Ráadásul veszélyes, semmit nem aggatnék a baba nyakába!
Elnézést azoktól, akik hisznek benne! Én más Valakiben hiszek.:)
Nekünk van!
De látom van itt minden :D
Most légy okos kérdező :)
Hogy divat hóbort-e azt nem tudom, mert láttam már olyan gyerek nyakában is aki a legdivatja múlt babakocsiban ült....
Szóval szerintem nem tudom, hogy divatból hordatta e vele az anyukája!
Meg divatolni olyannal kell nem amit mindig mindenki lát :D na ez pont nem olyan hisz ruha alatt kell hordani hogy a bőr melege által hasson :)
Moira-val ellentétben nekünk hasfájásra jött be, és most fogzásnál így is van nyügölődés....!
Szóval nem mondom én hogy jó vagy nem !
Azt viszont had cáfoljam meg hogy veszélyes... Linkeljetek nekem légyszi olyan sajnálatos oldalt ahol arről szól a történet hogy BOROSTYÁNKŐ LÁNC ÁLDOZATA LETT A GYEREK.... :( :(
Ez egy direktbe nagyon rövid lánc és kifejezetten van olyan hogy baby lánc...! Aki pedig tényleg nagyon CSAK és CSAKIS e-miatt nem teszi a kicsijére azoknak ajánlom szíves figyelmükbe a BOROSTYÁNKŐ KARKÖTŐT :D
Remélem nem pontoztok le meg szóltok le, csak a kérdezőt akartam kicsit megnyugtatni és ismétlem nyugtatni és nem rá beszélni :D
További jó babázást minden anyukának :)
Én az vagyok aki használta szintén,pont ezt írják le róla hogy az eredeti lánc rövid viszonylag tehát beleakadni felakadni vele nem tud a gyerek, egyesével van csomózva direkt azért ha ne adj isten elszakadna csak egy szem essen le.
Leírták azt is hogy egy szemet ha meg is eszik a gyerek valahogy véletlenül akkor se lesz tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!