Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utoljára: Borostyánlánc igen...

Utoljára: Borostyánlánc igen vagy nem? Nektek van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 13:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%
Nincs és nem is lesz! Nem kísérletezek a gyerekem életével. Száz másik módszer van fogzási fájdalom enyhítésére!
2012. jan. 21. 13:59
 12/26 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van ebből 2 még mindig hordja!! Kicsi koruktól rajtuk van sose fulladozott tőle egyik se nem bántották nem piszkálták. Káros nem tudom hogy lehet amúgy maximum semlegesen lehet :)
2012. jan. 21. 13:59
 13/26 anonim ***** válasza:
Nincs, és mégis átvészeltük a fogzási időszakot :)
2012. jan. 21. 14:07
 14/26 anonim ***** válasza:
3 hónapos kora óta van, azóta sokkal kevésbé nyáladzik, az alsó első 2 foga úgy jött ki hogy szinte észre sem vettük. Hogy ez a nyakláncnak köszönhető vagy sem, nem tudom. Én úgy vettem meg, hogy nem igazán hittem benne, de gondoltam egy próbát megér. Kisfiam sosem piszkálta, nem zavarja, hogy a nyakában van.
2012. jan. 21. 14:28
 15/26 anonim ***** válasza:

Én is vettem, de nekünk nem vált be. Idegesítette a kisfiamat, hogy van valami a nyakában, folyton tapizta. Levettük, nem akartam erőltetni.

Így viszont nem derült ki, hogy amúgy használna-e a fogzásra...

De szerencsére nálunk eddig nincs probléma (kop-kop), már 6 foga kijött gond nélkül.

Pusztán tudományos szempontból megközelítve (a borostyán, ha nem hamisítvány!!!) 100%-ban természetes szerves anyag, fenyőgyanta, ami nem okozhat semmifajta eü. károsodást a nyakban hordva.

De sajnos rengeteg a hamisítvány, ezeket műgyantából és üvegből, vagy ezek keverékéből, jobb esetben gyantaőrleményből újrahevítve állítják elő!!

2012. jan. 21. 14:35
 16/26 anonim ***** válasza:

Bár már vége a nagylányom fogzásának,de azért válaszolok.

Nekünk nem volt, enélkül is megérkeztek a fogak.

Nagy hisztinél Dentinox volt a jóbarátunk.

Én rettegtem nyakláncot adni egy ilyen kicsi babára/gyerekre, féltem hogy megfolytja, elszakad és lenyeli a gyöngyöket, stb...

2012. jan. 21. 15:10
 17/26 anonim ***** válasza:

Babona, mágia, boszorkányság. Annál működik, aki hisz benne, nincs rá tudományos magyarázat. A ráolvasással, ingázással, és hasonló mágikus dolgokkal egyenértékű. Furcsán hangzanak ezek a szavak, de bizony erről van szó. Ráadásul veszélyes, semmit nem aggatnék a baba nyakába!

Elnézést azoktól, akik hisznek benne! Én más Valakiben hiszek.:)

2012. jan. 21. 15:14
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk van!

De látom van itt minden :D

Most légy okos kérdező :)

Hogy divat hóbort-e azt nem tudom, mert láttam már olyan gyerek nyakában is aki a legdivatja múlt babakocsiban ült....

Szóval szerintem nem tudom, hogy divatból hordatta e vele az anyukája!

Meg divatolni olyannal kell nem amit mindig mindenki lát :D na ez pont nem olyan hisz ruha alatt kell hordani hogy a bőr melege által hasson :)

Moira-val ellentétben nekünk hasfájásra jött be, és most fogzásnál így is van nyügölődés....!

Szóval nem mondom én hogy jó vagy nem !

Azt viszont had cáfoljam meg hogy veszélyes... Linkeljetek nekem légyszi olyan sajnálatos oldalt ahol arről szól a történet hogy BOROSTYÁNKŐ LÁNC ÁLDOZATA LETT A GYEREK.... :( :(

Ez egy direktbe nagyon rövid lánc és kifejezetten van olyan hogy baby lánc...! Aki pedig tényleg nagyon CSAK és CSAKIS e-miatt nem teszi a kicsijére azoknak ajánlom szíves figyelmükbe a BOROSTYÁNKŐ KARKÖTŐT :D

Remélem nem pontoztok le meg szóltok le, csak a kérdezőt akartam kicsit megnyugtatni és ismétlem nyugtatni és nem rá beszélni :D

További jó babázást minden anyukának :)

2012. jan. 21. 15:15
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nem használtam és a következő babánál sem fogjuk.
2012. jan. 21. 15:26
 20/26 anonim ***** válasza:

Én az vagyok aki használta szintén,pont ezt írják le róla hogy az eredeti lánc rövid viszonylag tehát beleakadni felakadni vele nem tud a gyerek, egyesével van csomózva direkt azért ha ne adj isten elszakadna csak egy szem essen le.

Leírták azt is hogy egy szemet ha meg is eszik a gyerek valahogy véletlenül akkor se lesz tőle semmi baja.

2012. jan. 21. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!