Sikerült hasrafordulnia, hagyjam küzdeni kicsit?
Figyelt kérdés
Babóm 4 hónapos, és pár napja át tud fordulni hasra... ezzel csak az a baj hogy utál hason feküdni, viszont vissza még nem tud fordulni! hagyjam kicsit küszködni hátha rájön hogy kell, vagy fordítsam vissza én ha megunja hason?2012. jan. 20. 14:47
1/2 alaszka válasza:
Egy-két percig hagyhatod, így erősödik, aztán ha már nagyon nem jó neki fordítsd vissza. Még ráér megtanulni, elvileg 6 hónapos korig "kell" tudnia.
2/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld rávezetni, hogy hogyan kell visszafordulni. Az én kisfiam eleinte úgy fordult hasról hátra, hogy kinyújtotta a karjait és eldőlt. :) De rájött, hogy nem jó taktika mert bekoppan a feje.
Egyébként a gyógytornászunk úgy mutatta, hogy ha hason fekszik a babó akkor told fel az egyik lábát és az ellenkező oldali vállán fordítsd át a babát. Mert később magától is így "kell" csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!