Maximum mennyi időt szoktál várni arra, hogy a babád büfizzen, mielőtt letennéd büfi nélkül aludni?
3 hós lányom nagyon ritkán büfizik, ha mégis azt kb 5 percen belül teszi és hatalmasat!
Ő inkább pukizik :D
Én is kérdeztem erről gyerekorvost és azt mondta, h nem probléma, mert valamilyen formában kijön a felesleges gáz és amúgy sem törvényszerű, h órákon át kell tartani. Erőltetni meg főleg nem kell. Nekem nem is lenne szívem hajnalban "rázogatni" meg feleslegesen megzavarni az alvását, ha nem kell büfiznie, csak h kisajtoljam azt a büfit.
Amúgy igen, nálunk is előfordult már ilyen mint az előző hozzászólok egyikénél, h büfizett, nagy megnyugodva letettem, de utána ugyanúgy jött tej vissza és kb frászt kaptam...
Szerencsére nem hasfájós. Ha mégis nagyon ficánkol és nyűgös akkor szoktam kicsit simogatni a hátát és a hasát, vagy finoman a hasához tolom a lábát és akkor vagy jön egyből a puki vagy a büfi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!