Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altatjátok el babákat?

Hogy altatjátok el babákat?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos és mostanság nagyon rákapott a cicin elalváshoz? Napközben nincs gond, mivel nem mindig alszik el utána, csak este és éjszaka! Ti hogy csináljátok pl. fürcsi után vagy éjszaka?
2012. jan. 19. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
7 hós lesz a kislányom de születése óta a mellkasunkon alszik el nem tudom mikor de egyszer azért le kéne szoknia erről.Egyik nap azt olvastam,hogy 4 hónapos kortól el tudnak aludni a picik maguktól csak meg kell őket tanítani!
2012. jan. 19. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Az enyém 1 éves és még most is cicin alszik el legszívesebben.

Amúgyis velem alszik, így nagyon egyszerű: mellé fekszem és cicizik. Ha elaludt, csak betakarom és kész. :)

2012. jan. 19. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Amíg kicsi volt, szopás után betettem a kiságyába,és kijöttem. Kicsit nyöszörgött néha,de mindig elaludt. Ha rászoktattad a cicin alvásra,akkor csak úgy tudod leszoktatni,hogy nem cicizteted, és hagyod 3-4 napig sírni. Utána már anélkül is elalszik.
2012. jan. 19. 18:48
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Ha szenvedni akarsz,akkor így kell csinálni.

Etetés 10 perc.Büfizés 5 perc.Kiságy,6 perc gőgicsélés,alvás.

2012. jan. 19. 18:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én beteszem az ágyába fürdés,vacsi után, megkapja a cumiját és alszik. Este hamar elalszik így, nappal van hogy nem jön össze, de akkor kiveszem, játszunk kicsit és később újra próbálkozunk. Nappal még nincs "rendszerünk", hogy mikor alszik, van hogy 4-szer is alszik egy nap, de van hogy csak 2-szer jön össze. Látom, amikor fáradt és lerakom. Babakocsiban is szívesen alszik ebéd utáni séta alatt. Amúgy 6 hós.
2012. jan. 19. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Az első pár hétben ölben ringattuk, és mikor elaludt, akkor tettük le. Erről aztán leszokott szerencsére.Volt, hogy cicin altattam, mert úgy gyorsabb volt.De ezt csak addig tudtam, míg kis lassú evő volt, mert úgy nem nyelt levegőt, ergo nem kellett büfiztetni. Most már bő 2 hónapja ha álmos leteszem, és elalszik. 4 hós múlt.
2012. jan. 19. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Nekem mindkét gyerekem cicin elalvós volt. Mindkettő leszokott róla minden kényszer nélkül (egyszerűen amikor megértek rá, abbahagyták) és mindkettő megtanulta - szintén kényszermentesen, egyszerűen csak azt vettem észre, hogy jééé, már ez is megy - az éjszaka átalvását.

A lányom két és fél éves körül volt, amikor leszokott a ciciről és majdnem három, amikor nem ébredt már éjszaka, ezzel párhuzamosan szépen megtanult egyedül is elaludni.

A fiam nemrég hagyta abba a cicizést, másfél évesen. Azóta az éjszakát is átalussza.

Nekem az az elvem, hogy mindent szépen megcsinálnak a gyerekek, amint megérnek rá és ez eddig nekem mindig bejött. Nem volt sírós leszoktatás semmiről, hagytam, hogy a maguk ütemében csinálják a dolgokat.

Harmadik babót várom, vele is így fogok tenni.

2012. jan. 19. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nem tudom,hogy alakult így de már több mint 2 hónapja az esti fürdés evés után,megbüfiztetem,leteszem az ágyba és ott kb 5 perc múlva magától elalszik.Most lesz 5 hónapos.Előtte még büfiztetés közben elaludt)
2012. jan. 19. 20:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Első 8 hétben (hasfájós időszak) a vállunkon aludt el, utána tettük le. Azóta betesszük a kiságyba, elindítjuk neki a körforgó zenéjét, 1-2 perc és alszik.
2012. jan. 19. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
58%

Semmi gond a cicin alvással, ezt csak a katonás nevelés hívei ellenzik pl. Suttogó. Az anyatejben altató és nyugtató van, emiatt a baba elálmosodik, és megnyugszik a cicin. A természet találta ezt így ki, nem pedig azt, hogy egyedül egy kiságyban kelljen elaludni.

Nekem mind a két gyerekem cicin alvós volt, maguktól leszoktak róla.

Nálunk még a hajszárító jött be, a fiam egyből beájul a hangjára.

2012. jan. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!