Hogy altatjátok el babákat?
Az enyém 1 éves és még most is cicin alszik el legszívesebben.
Amúgyis velem alszik, így nagyon egyszerű: mellé fekszem és cicizik. Ha elaludt, csak betakarom és kész. :)
Ha szenvedni akarsz,akkor így kell csinálni.
Etetés 10 perc.Büfizés 5 perc.Kiságy,6 perc gőgicsélés,alvás.
Nekem mindkét gyerekem cicin elalvós volt. Mindkettő leszokott róla minden kényszer nélkül (egyszerűen amikor megértek rá, abbahagyták) és mindkettő megtanulta - szintén kényszermentesen, egyszerűen csak azt vettem észre, hogy jééé, már ez is megy - az éjszaka átalvását.
A lányom két és fél éves körül volt, amikor leszokott a ciciről és majdnem három, amikor nem ébredt már éjszaka, ezzel párhuzamosan szépen megtanult egyedül is elaludni.
A fiam nemrég hagyta abba a cicizést, másfél évesen. Azóta az éjszakát is átalussza.
Nekem az az elvem, hogy mindent szépen megcsinálnak a gyerekek, amint megérnek rá és ez eddig nekem mindig bejött. Nem volt sírós leszoktatás semmiről, hagytam, hogy a maguk ütemében csinálják a dolgokat.
Harmadik babót várom, vele is így fogok tenni.
Semmi gond a cicin alvással, ezt csak a katonás nevelés hívei ellenzik pl. Suttogó. Az anyatejben altató és nyugtató van, emiatt a baba elálmosodik, és megnyugszik a cicin. A természet találta ezt így ki, nem pedig azt, hogy egyedül egy kiságyban kelljen elaludni.
Nekem mind a két gyerekem cicin alvós volt, maguktól leszoktak róla.
Nálunk még a hajszárító jött be, a fiam egyből beájul a hangjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!