Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bugyuta kérdés, de titeket...

Bugyuta kérdés, de titeket ért már baleset altatás közben?

Figyelt kérdés

Egyik nap puszit akartam adni a 3 évesemnek, erre felcsapta a fejét, és eltalálta a fogamat, nagyon fájt. Másnap simogattam altatáskor az 1 évesemet, úgy belenyúlt a szemembe, hogy 2 napig nem tudtam berakni a kontaktlencsét. Már több ilyen baleset ért engem altatás közben.

Én vagyok csak ennyire béna? :)

2012. jan. 19. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez mindenkivel megesik szerintem:)a fiam mar, harap hogy ne altassam:) a lefejelés pedig állandó ő meg sem érzi én meg ordítani tudnék néha:)
2012. jan. 19. 13:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves széken ülő - elalvó anyuka! Vigyázz magatokra, egyik barátom így leejtette a babájukat :( Szerencsére nem lett baja! Ha így vagytok, inkább ne a széken ülj, hanem egy kanapén vagy a nagyágyban!!! Minden jót!

2012. jan. 19. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
én fiam 20 hónapos, de nekem is az orromat fejeli, amítől én csillagokat látok, ő meg sem érzi:-(Múltkor én is azt hittem, hogy eltört), de volt olyan, hogy a számat sikerült eltalálnia, és jól bedagadt:-)
2012. jan. 19. 13:38
 14/14 anonim válasza:
100%

Ezektől a balesetektől szép az élet.:)

A kicsilányom múlthéten lefejelt de úgy hogy az első 4 fogának a nyoma a homlokomban díszelgett napokig,persze hála a foga a helyén maradt,de nekem a könny csorgott a szememből:)

2012. jan. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!