Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért bántják, akik nem min....

Miért bántják, akik nem min. GYED-en vannak? Nem mi kértük ezeket a változásokat!

Figyelt kérdés

Otthon voltam vidéken, kijártam a volt osztálytársaimmal babakocsizni, beszélgetni. Amikor kiderült, hogy én nem a minimum GYED-et kapom, nekem támadtak, hogy miattam vettek el tőlük pénzt!! Egyikük sem dolgozott 1 napot sem, középsuli után/alatt már terhesek voltak. Én feljöttem albérletbe Pestre, egy ideig minimálbérért mekiztem aztán "bedumáltam" magam egy jól fizető céghez, ahol rendesen adóztam is.

Szerintetek van értelme ezen vitatkozni? Vagy engedjem el a fülem mellett?

2012. jan. 19. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
En is jártam ki egy csajjal. 2 hét kulonbség volt a két kislány kozott. A szulési szabadság után vissza álltam dolgozni, mert szukségunk van a pénzre. Nem jokedvembol mentem vissza. O pedig anyosnál lakik, aki mindent fizet,rezsi, foz,stb. és még a sogor és családja is ugyan ott lakik. Ugyhogy neki csak a gyerekkel kell foglalkozni. A pénzt amit kap le tudja rakni. Mi meg csak magunkra tudunk számítani, kolcsonre vettuk a házat + rezsi+ élni is kell valamibol. Szoval mielott mentem vissza munkába nekem állt, hogy o ugyan nem menne dolgozni, neki fontosabb a gyerek. Soha nem volt bejelentett munkahelye. Engem nagyon megbántott. Azota kerulom a társaságát.
2012. jan. 19. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is neki vagyok "szontyolodva"... de eszembe sem jutott hogy a több GYEDesek miatt veszik vissza a Gyedet...
2012. jan. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!