Gyed kérdés? Mármegint
nem tudok eligazodni...
9 napra BRUTTO 43335ftot kaptam azaz netto 30195 ft-ot
valaki ki tudja nekem számolni h akkor ez az összeg ha havi-ra nézzük milyen bruttó fizuból lett kiszámolva??
2011ben szültem , akkor igényeltem a gyedet.. azaz 2010-es jövedelmet veszik igénybe?
akkor nem értem.. fizum 2010.jan-május 31-ig max gyedet kaptam utána jún. 1-től aug 31ig 135.000ft bruttóm volt utána 2010.szept 1- 2010 dec 31ig 154.000ft.. akkor ez az összeg mégis hogy jött ki??
nekem sehogy nem jön ki..
most kaptam meg a fizu papírt ez van rajta...
nah így már végkép nem értem ha ennyit kaptam 9 napra (2011.12.20-2011-12-31.ig) akkor mennyit kapok majd 1 teljes hónapban?
Dec. 20-31 kötött 11 nap van, nem 9.
Kb. negyed hónapra kaptál 30ezret készhez, így kb. 90ezer körül lenne a gyeded nettóban, egy hónapra. De mivel már nincs adójóváírás, így a januári gyeded már valamennyivel kevesebb lesz.
De ha pontosat szeretnél tudni, hívd fel az OEP-et.
igen 11 nap van de 9 munkanap..és én az alapján kaptam..
azért köszönöm a segítségeteket
Pl. ha valakinek dec 1-ig jár a gyed, akkor arra az 1 napra is adnak gyedet, még ha az szombatra vagy vasárnapra vagy ünnepnapra is esik. Tehát nem ledolgozott munkanapok alapján számolnak a gyed esetében.
Értem, hogy ott fizu papírod, de a gyed számítása másképp működik, mint egy normális fizetés. Nem munkanapokban mérik.
Mivel van fizetési papírod, ezek szerint a munkáltatód kifizetőhely? Mert ha igen, akkor kérdezz rá a pénzügyes kollégádnál, hogy miként számoltak.
Vagy keresd az OEPet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!