Miért romlott az étvágya (tápszeres baba)?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó étvágyú tápszeres babám néhány napja nem túl nagy kedvel és sokszor sokkal kevesebbet is eszik mint eddig (pl. most is 150 ml helyett csak 90ml-t evett meg)... Nem beteg, nincs láza, nem hány! Mitől lehet? Lehet nagyon bután hangzik de lehet hogy unja a tápszerét? Két hónapos a babám, és egy/másfél hónapja eszik: BEBA Pro HA start tápszert.
Várom az ötleteket ha másnál is volt ilyen.
2012. jan. 19. 11:05
11/14 anonim válasza:
ó belekavarodtam:D szóval azt tartják hogy a a sírós gyereknek édeset adsz akkor később túlsúlyhoz vezet, mert azt tanulja meg, hogy a sírásra édes kell. (nagy okos ,,britt tudósok" kutatták:D) Hogy mi igaz belőle és mi nem azt nem tudom. Minden esetre tény, hogy olyannal kell elkezdeni a hozzátáplálást ami ízlik neki. Ez pedig álltalában édes. Nem jó megvárni ha már sír egyébként sem. De 4 hónaposan már olyan okos, hoyg felislmeri a cumisüvegét és örül mikor meglátja, és sír az orvos látványától is, mert néhány hete beteg volt és inyekcióba kapott antibiotikumot 5 napon át. Szóval értelmesek már ilyen kiskorban is.
12/14 A kérdező kommentje:
kedves 12.17-es válaszoló! Köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem megfogadni és kialakítani egy napirendet!
2012. jan. 19. 12:22
13/14 anonim válasza:
11:39-11:41 vagyok ismét. Az imént kipróbáltam: Beba Ha startot kapott Milumil helyett. Ebből benyomott 150-et úgy, hogy némi anyatej is volt előtte. :) Ennyit az előző 3 etetés alatt összesen nem evett Milumilból, szóval most úgy tűnik, megoldódott a dolog...
14/14 anonim válasza:
Első vagyok.Az enyém is 4* eszik, ebből 1 már tejpép, plusz nasinak kap gyümölcsöt.Éjszaka már nem kér,most voltunk tanácsadáson, jó súlyban van, annak ellenére, hogy kb.2/3-át eszi meg annak amit kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!