6-7 hetes tápszeres babátok mennyit eszik?
Figyelt kérdés
mennyit?hány óránként?milyen a cumisüvegetek?hányszor kel fel éjszaka? az én babám 120 ml-t eszik 2,5-3 óránként,dm-es babylove-os üvegem van. 1-szer kel fel éjszaka.2012. jan. 3. 14:47
1/5 anonim válasza:
Most már 4 hónapos. Ennyi idősen ő is kb. ennyit evet, este pedig sokszor 150-et is. Nem kelt már éjjel kb. 5 hetes korától, előtte ő is csak egyszer kelt. Nappal kb. 3 óránként evett. Tommee Tippee Anti-colic üvegünk van, mert borzasztó hasfájós, mint a nővére volt. Aventtel kezdtünk. Milupa Milumil Optima 1 a tápszere.
2/5 anonim válasza:
Kislányom holnap lesz 6 hetes szopizik és tápszert is kap Beba pro ha start-ot most már ő is 120ml-t eszik 4óránként etetem reggel meg délben csak szopizik általában 100-at és délután meg éjszaka kipótolom tápszerrel volt hogy csak tápszert kapott mert vérzett a mellbimbóm és lefejve sem mertem oda adni neki akkor 120-at evett,én teát is adok neki mert elég sűrű a széklete.Aventes cumisüvegből egyes cumival kapja a tápszert meg a teát is.Éjszaka egyszer kell általában 02:00-kor aztán hajnal 06:00-kor.
3/5 Kerria válasza:
5 hetesek vagyunk, 90ml-t eszik, most váltottunk nemrég cumisüveget, eddig AVENT-eset használtunk, most Tommee Tippee Anti-Colic-osra tértünk át (hasfájós baba) Éjszaka etetek éjfél körül, három óra körül hajnalban, majd reggel 6 óra körül. Éjjelente általában 2,5-3 órát alszik, nap közben ez nagyon változó.
4/5 anonim válasza:
6 hetes,160 ml-t eszik,4 óránként,este 10-kor eszik utoljára és reggel 8-ig alszik,NUK-os cumisüvegünk van.Ő maga alakította ki a napirendjét,egy kis terelgetéssel rásegítve.
5/5 violett 85 válasza:
az én babóm 6 hetes 2 hetes kora óta tápszeres és 3 óránként eszik 130ml éjjel 1 szer kel akkor kevesebbet szokott enni olyan 100-110ml nekünk nuk cumisüvegünk van és beba ha pre tápszert eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!