Akire77 kérdése:
Mi legyen feltétlen itthon?
Figyelt kérdés
Sziasztok kislányom napok ota nyügösködik,elötte nagyon jo kislány volt.Ugy vettem észre mintha bújna a kis foga,mi legyen itthon amivel enyhithetném majd a fájdalmát ha már nagyon szenved.4és fél hónapos.köszönöm a válaszokat elöre is.2012. jan. 18. 16:48
2/4 anonim válasza:
kinek mi válik be
vkinek a nurofen , dentinox, panadol,
ezekkel mind bekenheted a kis inyét hogyha fáj neki
hűtött rágóka is segíthet
ha esetleg lázas lenne akkor lázlehúzót adj neki de ha csak 38 felett van ha jól emlékszem 2-2,5 ml kell belőle de nem biztos :)
én már csak tudom, kislányom első pár fogával megszenvedtük nem segített semmi! ahogy kibújt elmúlt a láz meg a fájdalom nyűgösség
most 2 éves koráig ez fog menni anyuka csak kitartás :)
2 éves kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
azért ha már válaszoltunk ketten és más nem illene egy köszönömöt odapötyögni !
4/4 A kérdező kommentje:
Nem lógóg mindig itt,de amugy meg már a kérdésem után már elöre meg is köszöntem.Amugy meg minden választ másnap meg szoktam köszönni,ugyhogy köszönöm ezeket is.
2012. jan. 20. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!