6 hós kislányom a tejpépet nem nagyon eszi, sőt a kekszest ki is hányta, annyira nem akarta enni. Vki volt hasonlóan? Milyet válasszam, melyik finom, mi vált be?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 07:45
1/5 anonim válasza:
Mind a kettő lányom tejpép nélkül nőtt fel (1.5 és 4 évesek így azért annyira még nem nőttek fel). Egyik sem szerette vagyis a nagyobbik tejallergia gyanús volt így nem is kóstolhatta meg.
Szerintem ha nem akar ilyet enni akkor nem kell erőltetni.
2/5 anonim válasza:
Az én babám szintén 6 hós, nem eszi meg a tápszert és a tejpépet sem igazán. De úgy ha belekeverem a gyümölcsbe úgy szereti. Egyedül a milumill banánosat eszi meg gyümölcs nélkül.
3/5 anonim válasza:
Enyèmnek a vaníliàs rizspèp a kedvenc, a babànosat ès a tejpèpet nagyon nehèz megetetni vele. Utòbbiakat kevertem a kedvenc gyümölcsèvel ùgy eszi.
Kekszet nem tudom hogy adta vagy mièrt hànyta ki èn aprò darabokra törtem a gyümölcsèbe.
4/5 anonim válasza:
A kisfiam a banánosat és a vaníliásat imádta, de később már azokat is gyümölccsel keverve volt hajlandó megenni.
5/5 anonim válasza:
ha nem szereti akkor miért akarod erőltetni???
talán ne válassz tejpépet, adj neki főzeléket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!