Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves fiamnak beadassam az...

1 éves fiamnak beadassam az agyhártya gyulladás elleni oltást, állítólag nem kötelező? Érvek ellen érvek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az egyetlen nem kötelező oltás amit beadatok.Rengeteg érvet (szakmait) tudnék felsorolni mellette,és rengeteget a többi ellen (rota,influenza stb) ,most fáradt vagyok ezt kifejteni már,de adasd be.
2012. jan. 18. 02:07
 12/13 anonim válasza:

Remélem még olvassátok, bár lehet már késő...

Én is beadattam a fiamnak, és most 2 hete az intenzíven fekszik agyhártya gyulladással, 2 és fél évesen... :'( Ha visszaforgathatnám az időt nem adatnám be, kiderült, hogy amit beadnak az 14 kórokozó ellen véd, de kb 300 fajtája van... Semmit nem ér a védőoltás, és egyre több gyerek betegszik meg annak ellenére, hogy megkapta. Senkinek nem kívánom ezt, borzalmas így látni a gyerekedet, és közben hetekig azon izgulsz, hogy minden rendben legyen... Hetekig kórház, aztán gyógytorna, rehabilitáció. Már 2-szer lumbálták, holnap MR, szegénynek borzalmasan fáj a feje... Kívánom, hogy sose kerüljetek ilyen helyzetbe, olyan ez mint egy rossz álom, pedig 2 éves koráig még szinte náthás sem volt... :(

2012. ápr. 10. 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia Utolsó Válaszoló! Hát ez szörnyű, amit leírtál, mielőbbi gyógyulást a Gyermekednek! De mi történt pontosan? És meningococcus-fertőzése lett?
2012. máj. 10. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!