1 évesen milyen kötelező védőoltást kap? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 20:44
1/12 anonim válasza:
A kötelező védőoltásokért nem kell fizetni. Amúgy 1 évesen nincs is kötelező védőoltás csak 2,3,4 hósan, 15 hósan, 18 hósan, 6 évesen.
2/12 anonim válasza:
De lehet hogy a meningococcus ellenire gondolsz
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, akkor mi az ami adható és mennyibe kerül?
2012. jan. 4. 20:52
4/12 anonim válasza:
Meningococcus ellenit szokták 1 éves kor után beadatni, mert akkor már csak egy oltás kell. 2 éves korig van rá támogatás, a legtöbb orvos 1 státusz alkalmával adja be, de a lényeg hogy 2 éves korig kapja meg, mert addig olcsóbb, de amúgy később is kaphatná. Három oltóanyag is létezik: Menjugate, Meningitec, Neis-vac. Az hogy éppen mennyibe kerül függ az aktuális tb támogatás mértékétől, fél évvel ezelőtt 2000(Meningitec)-2200(Menjugate) Ft volt
5/12 anonim válasza:
Bocsi 1 éves státuszt akartam írni
6/12 anonim válasza:
Ja azt nem írtam, hogy a meningococcus C egy baci,ami agyhártyagyulladást okoz
7/12 anonim válasza:
Közben megkerestem a neten az árát. Meningitec: 1921 ft. Menjugate: 2429 Ft. Neis-vac-c: 2208 Ft
8/12 A kérdező kommentje:
Meningitec: 1921 ft. Menjugate: 2429 Ft. Neis-vac-c: 2208 Ft
Ezek mi ellen vannak? annyira nem vagyok képbe a dolgokkal és a védőnőről meg ne is beszéljünk...:(
2012. jan. 4. 21:27
9/12 anonim válasza:
A 21:09-es válaszomban írtam, hogy agyhártyagyulladás ellen van, konkrétan egy meningococcus C nevü baktérium ellen
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezt külön-külön kell megvenni? Nekem az egyik ismerősöm azt mondta, hogy 1 van csak.
2012. jan. 5. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!