Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesen milyen kötelező...

1 évesen milyen kötelező védőoltást kap? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2012. jan. 4. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már írtam az elején, hogy 1 éves kor után csak egy oltás kell, ezért szokták az 1 éves státusz alkalmával beadani, de később is kaphatja nincs korhoz kötve. De három gyógyszercég is gyárt meningococcus elleni vakcinát, egyébként ugyanaz mind a három oltóanyag, és mind a háromra van támogatás. Csak azért írtam le mind a háromnak a nevét és az árát, mert minden orvosnak másik a favoritja és én nem tudom hogy a ti orvosotok vajon melyiket fogja felírni.

A lényeg, hogy egy oltást kap csak, azt az orvos írja fel, te kiváltod a patikában, hütőben kell addig tárolnod, amíg nem mész vele a tanácsadásra. A beadásért előfordulhat hogy kér 1000 forintot, mivel nem kötelező védőoltás, de ez is orvosfüggő dolog.

Az orvostól majd kérdezz rá a dologra, hogy egyáltalán ő ajánlja-e az oltást.

2012. jan. 5. 11:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget, és bocsánat, hogy egy kicsit problémás vagyok! :)
2012. jan. 5. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!