Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek ilyen babakocsij...

Van valakinek ilyen babakocsija? Lehet pár kérdésem? Tényleg őszintén. és gyorsan légyszi mert sürget az idő.

Figyelt kérdés

[link]

ilyet szerettem volna, mióta megvan az első gyermekem, de neki kaptunk babakocsit használtan, és azt nyűttem. Sok ilyen bogárkás :) kocsit látok az utcán, elég népszerű lett, ráadásul ez a kocsi majdnem helyben van nekem, bizományiban 3 ezerrel drágábbért láttam. Ott nem engedték tologatni, mert nincs hely, de engem elsősorban ezek érdekelnek:

-mennyire könnyű vele egy kézzel menni (mert fognám a nagyobbik gyerekem kezét (nemsokára szülök) miközben a kocsit tolom

-kanyarodás mennyire gyors? (szökős a gyerek, nekem gyors a reakcióidőm rá, de lépsét tart velem ez a kocsi? :))

-mennyire férek be a boltokba?

-a bevásárlókosarat mennyire mertétek terhelni? (nyilbán senki nem 2 kilóig ami bele van írva, mert az vicc :))

bocs, hogy ilyen butaságokat kérdezek, de ilyet bizományiban nem tudnak, az eladótól meg nem szokás ilyesmit kérdezni...

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)

2012. jan. 17. 06:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
2012. jan. 20. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!