Van valakinek ilyen babakocsija? Lehet pár kérdésem? Tényleg őszintén. és gyorsan légyszi mert sürget az idő.
ilyet szerettem volna, mióta megvan az első gyermekem, de neki kaptunk babakocsit használtan, és azt nyűttem. Sok ilyen bogárkás :) kocsit látok az utcán, elég népszerű lett, ráadásul ez a kocsi majdnem helyben van nekem, bizományiban 3 ezerrel drágábbért láttam. Ott nem engedték tologatni, mert nincs hely, de engem elsősorban ezek érdekelnek:
-mennyire könnyű vele egy kézzel menni (mert fognám a nagyobbik gyerekem kezét (nemsokára szülök) miközben a kocsit tolom
-kanyarodás mennyire gyors? (szökős a gyerek, nekem gyors a reakcióidőm rá, de lépsét tart velem ez a kocsi? :))
-mennyire férek be a boltokba?
-a bevásárlókosarat mennyire mertétek terhelni? (nyilbán senki nem 2 kilóig ami bele van írva, mert az vicc :))
bocs, hogy ilyen butaságokat kérdezek, de ilyet bizományiban nem tudnak, az eladótól meg nem szokás ilyesmit kérdezni...
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!