Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek ilyen babakocsij...

Van valakinek ilyen babakocsija? Lehet pár kérdésem? Tényleg őszintén. és gyorsan légyszi mert sürget az idő.

Figyelt kérdés

[link]

ilyet szerettem volna, mióta megvan az első gyermekem, de neki kaptunk babakocsit használtan, és azt nyűttem. Sok ilyen bogárkás :) kocsit látok az utcán, elég népszerű lett, ráadásul ez a kocsi majdnem helyben van nekem, bizományiban 3 ezerrel drágábbért láttam. Ott nem engedték tologatni, mert nincs hely, de engem elsősorban ezek érdekelnek:

-mennyire könnyű vele egy kézzel menni (mert fognám a nagyobbik gyerekem kezét (nemsokára szülök) miközben a kocsit tolom

-kanyarodás mennyire gyors? (szökős a gyerek, nekem gyors a reakcióidőm rá, de lépsét tart velem ez a kocsi? :))

-mennyire férek be a boltokba?

-a bevásárlókosarat mennyire mertétek terhelni? (nyilbán senki nem 2 kilóig ami bele van írva, mert az vicc :))

bocs, hogy ilyen butaságokat kérdezek, de ilyet bizományiban nem tudnak, az eladótól meg nem szokás ilyesmit kérdezni...

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)

2012. jan. 17. 06:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Bár a mi babakocsink nem ilyen, ennek ellenére 2 gyerek és nagy batár babakocsik után én azt mondom neked, hogy érdemes megvenni. Az nem probléma, ha nem dönthető teljesen vízszintesbe, sőt pl bukós babáknál kifejezetten előnyös, ha picit meg van emelve a fejrész (az én kisfiam ilyen volt). Egyébként hason is volt benne, mert folyton átfordult pár hónaposan, és nem zavarta, hogy nem vízszintes, semmi gond nem volt.

Én most vettem hasonló babakocsit, sportkocsit, és már nagyon bánom, hogy az elejétől nem ilyet használtunk!

2012. jan. 19. 07:39
 12/21 A kérdező kommentje:

köszönöm!!!! már lejárt az aukció, de az eladó feltette megint. Én közben ezen töröm a fejem:

[link]

ez miben más, mint az eredeti? mondjuk ez nekem drága így újonnan, most rákattantam a piros bogárcsáposra, vagy ha van akkor rózsaszínre :)

2012. jan. 19. 08:17
 13/21 A kérdező kommentje:
ááá miért nem találok ugyanilyen jó áron pirosat? :)
2012. jan. 19. 08:20
 14/21 anonim ***** válasza:
nekünk ilyen van,én használtan vettem 5 ezerért.mi is nyűttük egy évig,de most ugyanolyan állapotban tettem el,mint ahogy megvettem.nagyon könnyű tolni,könnyű irányítani,nekem egy kézzel is.és a csomagtartójába rengeteg cucc befér.én 10-15 kilót pakoltam bele rendszeresen.úgyhogy nekünk nagyon bevált
2012. jan. 19. 08:50
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi!

annak is, aki a linket küldte priviben :) bár én jobban szeretnék helybelit (fehérvár), de azért felhívom!

2012. jan. 19. 09:14
 16/21 anonim ***** válasza:
fehérvári vagy? :) a 4 es vagyok, én is fehérvári vagyok:)) Csak a miénk kék és nem rózsaszín:))
2012. jan. 19. 10:02
 17/21 A kérdező kommentje:
igen :) de nekem már tuti nem a kék kell, hanem valami lányosabb! ti is szeretitek ezt a kocsit? :)
2012. jan. 19. 10:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már vagy fél órája keresem a kérdésed!

Ezt most láttam meg, és eszembe jutottál!

[link]

2012. jan. 19. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:
16 os vagyok igen én írtam az elején is hogy szeretjük ezt a kocsit!! sportkocsinak teljesen tökéletes nekünk:)
2012. jan. 19. 17:37
 20/21 A kérdező kommentje:
köszönöööööm!!!!! :)))))))
2012. jan. 20. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!