Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek ilyen babakocsij...

Van valakinek ilyen babakocsija? Lehet pár kérdésem? Tényleg őszintén. és gyorsan légyszi mert sürget az idő.

Figyelt kérdés

[link]

ilyet szerettem volna, mióta megvan az első gyermekem, de neki kaptunk babakocsit használtan, és azt nyűttem. Sok ilyen bogárkás :) kocsit látok az utcán, elég népszerű lett, ráadásul ez a kocsi majdnem helyben van nekem, bizományiban 3 ezerrel drágábbért láttam. Ott nem engedték tologatni, mert nincs hely, de engem elsősorban ezek érdekelnek:

-mennyire könnyű vele egy kézzel menni (mert fognám a nagyobbik gyerekem kezét (nemsokára szülök) miközben a kocsit tolom

-kanyarodás mennyire gyors? (szökős a gyerek, nekem gyors a reakcióidőm rá, de lépsét tart velem ez a kocsi? :))

-mennyire férek be a boltokba?

-a bevásárlókosarat mennyire mertétek terhelni? (nyilbán senki nem 2 kilóig ami bele van írva, mert az vicc :))

bocs, hogy ilyen butaságokat kérdezek, de ilyet bizományiban nem tudnak, az eladótól meg nem szokás ilyesmit kérdezni...

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszol! :)

2012. jan. 17. 06:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Szia

Nekünk ilyen van,sokan mondják,hogy 1 kézzel nehezebb tolni,de nekem megy,a fordulás,tolás nagyon könnyű,a kosár az aztán pakolható,én kb.10-15kg-t szoktam belepakolni,de azért vigyázni kell mert ha nagyon sok minden van benne akkor a kerekek elkezdenek befelé állni!

Írtam egy másik kérdésnél is,hogy nagyobb hézagokban a kerekei elakadnak,de ezek ellenére én nagyon megvagyok vele elégedve!

Nézd meg alul a videót,sokat segít!

[link]

2012. jan. 17. 07:37
 2/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Kérdezz rá,hogy a karfához van e huzat,mert látom,hogy nincs rajta! Az én kisfiam állandóan azt rágta!

2012. jan. 17. 07:58
 3/21 anonim ***** válasza:
Ha újszülöttnek szeretnéd én nem venném... nem tudod TELJESEN vízszintesbe tenni... amúgy később már jó lesz neki
2012. jan. 17. 08:08
 4/21 anonim ***** válasza:

Újszülöttnek nem jó és rossz (nagyon göröngyös úton vagy töredezett járdán ) úton elakad azért.

Nekünk is van (sok babakocsink közül ez volt az egyik amit megtartottam) mert összességében sportkocsinak elég masszív és viszonylag jól is néz ki. Beféréssel nincs gond sehol, átlagos szélességű kocsi. Bevásárlóját is én jól meg szoktam pakolni olyan 10 kilóig biztos (átlagos kicsi bevásárlás során, egy két kiló gyümi, egy tej, egy kenyér, egy ásványvíz vmi felvágottak, apróságok joghurt rudi ilyesmi).A kanyarodása is jó hiszen bolygós kerekű akár egy helyben is megfordul.

2012. jan. 17. 08:14
 5/21 anonim ***** válasza:
Lehet vízszintesig dönteni!
2012. jan. 17. 09:44
 6/21 A kérdező kommentje:

hú de jó, köszi!

hát elvileg 175 fokig dönthető, a gyerekorvost kérdeztem, szerinte nyugodtan tegyem bele ilyenbe.

Érik az elhatározás...lehet várok még vele, hátha lesz pirosban is, mert kislányt várok :)

2012. jan. 17. 09:54
 7/21 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg jobb középen ahol felhajlik a teteje soha nem lesz neked teljesen vízszintes a fenékrésszel!!

én csak szóltam nekem is most olyan van ami 175 fokig dönthető de az nem vízszintes!!

2012. jan. 17. 13:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem vízszintes, a leírásában se írja azt. 175 fok az nem vízszintes. :) de mindegy.
2012. jan. 17. 13:55
 9/21 A kérdező kommentje:

ne vesszetek össze :) én megkérdeztem pont emiatt, állítólag semmi baja nem lesz a babának, max akkor lenne neki kényelmetlen, ha 0-24-ben ebben feküdne, de ennyire nem szeretem a babakocsikat :) meg hogy hason nem szabad benne altatni, dehát ez evidens :)

de igazatok van, 175 fok az nem 180 fok :)

2012. jan. 17. 15:09
 10/21 A kérdező kommentje:
véletlenül emeltem ki...:))) bocsánat!!!
2012. jan. 19. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!