Van itt valakinek travel systemes babakocsija?
Szia!
Nekünk concord neo van!A lányom kapta mikor fél éves volt, de akkor csak a sport résszel...Most jön a kistesója,és neki már megvettem hozzá mindent...
Én úgy tervezem ha kocsival megyünk plázába, vagy iylen max 1-1,5 órás programra, akkor úgyis hordozóban lesz a kocsiba, és akkor azzal teszem rá a vázra, de ha csak sétálni megyünk akkor a mózesbe teszem...A sportrész nála is leghamarabb fél évesen jöhet!az nekünkmár nem kgylós, szóval nem lehet vízszintes...
Én így tervezem, de ez persze nem csak rajtam múlik!
Peg Perego Pliko P3 van. A hordozót csak az autóban való utazáshoz használjuk, mert van hozzá mózes.
(3 hónapos koráig egyhuzamban 30-45 percet, 3 hós kora utána pedig 1-1,5 órát lehet a baba az autós hordozóban.)
Milyen a kocsi? második vagyok!
Mert lehet hogy tudsz hozzá külön venni mózest...Én is mindent külön vettem ...
Vagy vízszintesig lehet dönteni a sportrészt?Mert akkor az is jó?Vagy a Tied is kagylós???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!