Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak neki fogzásra ha...

Mit adjak neki fogzásra ha csak a gErmicid segít? Nem tömhetem azzal mindig?

Figyelt kérdés

14 hónapos a lányom, egyszerre jön neki a 4 első tejrölő foga. Egy már kinn van. De katasztrófa szegénykém annyira szenved. Tengap rágcsikálta a z ujját és potyogtak a könnyei.

Már mindnet kipróbáltunk, Nurofen, Panadol nem jó, Dentinox kb fél percig. A védőnő javaslatára adtam már neki germicid kúpot éjszakára és akkor szépen, nyugodtan aludt. De ezt nem adhatom folyamatosan míg ki nem jön a többi foga.

2012. jan. 16. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Suspensio Anaesthetica.Nekünk csak ez segített.Az ínyt kell vele kenni és nagyon jó,de csak receptre kapható.
2012. jan. 16. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,most azzal kentem neki, napközben még elmegy,de éjszaka az sem sokat segít:(
2012. jan. 16. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Homeopátiát próbáltátok? Viburcol kúp és Chamomilla? Tudom, nem minden babának használ, az én lányomra semmilyen hatással nem volt, de van, akinek nagyon bevált.Ha cumizik, az jó, az is puhítja az ínyét.Ne add folyamatosan a Germicidet, azért az elég erős.És a Germicid C-ben van egy kis nyugtató is, ezt a gyerekorvos mondta.Ne szoktasd hozzá, mert ha véletlenül egyszer magas láza lenne, nem fog hatni, mert hozzászokott a kis szervezete.Csak maximum 3-4 napig add szerintem, tovább nem, mert erős gyógyszer.
2012. jan. 16. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Próbáltuk a homeopátiát, sajna az sem segít.

Tudom,hogy a germicid c nagyon erős. 3 hete van most szenvedés, sajna, idáig kétszer kapott. Két egymást követő nap sem adok neki. Próbálom már akkor adni,amikor már tényleg elviselhetetlen számára.

2012. jan. 16. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
3 hét alatt kétszer? Az nem sok. Szerintem jól csinálod, csak azt akartam írni, hogy ne kapja minden nap.
2012. jan. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!