Hány hónapos kortól lehet egész Germicid C kúpot adni a babának?
A betegtájékoztatóból én úgy értelmezem, hogy születésétől kezdve, de ez csak az én véleményem, sajnos nem biztos.
"3 hónapos korig: naponta 3x1/2 végbélkúp. Magas láz esetén 3-4 óránként 1/2 végbélkúp, maximum naponta 5x."
Örülök, hogy megoldódott. Remélem lejjebb megy a kislányod láza, és nyugodalmas éjjeletek lesz.
Én pedig köszönöm a tájékoztatást, mert azért ezt furcsálom, hogy nincs benne a betegtájékoztatóban ez a 6 kg-os dolog.
1 hónapos a kislányom, kaptunk mi is lázcsillapító kúpot, kiváltottuk, ott van a hűtőben, de nem mondta senki ezt a 6 kg-os dolgot. Szóval tényleg köszönöm! Remélem nem lesz rá szükségünk egyhamar.
Örülök, hogy te is megtudtál egy infót ebből a kérdésből!
A kisfiamnak is 4 hónapos oltás után lett magas láza (39.2), és most is nagyon féltem, hát "bejött". De ahogy itt olvasgattam, más babákat nem visel meg így ez az oltás. Szerencsére a kislányomnak levitte a 2. - egész kúp, de óránként keltem éjszaka ellenőrizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!