Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki javasolta fogzásra a...

Dérné kérdése:

Valaki javasolta fogzásra a borostyánkő nyakláncot valakinek van-e már tapasztalata felőle?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
nálam 70 % ban segitett ajánlani tudom
2011. dec. 29. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
A sógornőm használta a kislányánál, úgy láttam sokkal nyugodtabb volt tőle. Ártani nem árt : )
2011. dec. 29. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Csak ajánlani tudom. Kislányom most 15 hónapos, 2 hónapos kora óta van borostyánlánca. Csak az esti fürdésnél, és babaúszáson vesszük le, amúgy éjjel-nappal rajta van. Soha nem volt fogzásnál semmi baja, sőt még beteg sem volt(kopp-kopp-kopp).
2011. dec. 29. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
én nemrég vettem mert nagyon nyűglödött a babám. Csak nappal mertem eddig felrakni neki de kifejezetten használt. Nyugis mosolygós napjai lettek és alig alig rágta az öklét, ellőtte meg állandóan ezt csinálta
2011. dec. 29. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi is használjuk,3hetes kora óta a nyakában van,csak a fürdetésnél vesszük le.Most lesz 5 hónapos és már 2 foga van és elég nyugodtan vészelte át a fogzást,éjszaka nem ébredt fel,nyugodtan aludt,napközben sem volt különösebben nyűgös.A nyaklánc sosem zavarta,nem is piszkálta,észre sem veszi.
2011. dec. 30. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel ez a téma. esetleg megírnátok hogy hol érdemes ilyet venni (ami tényleg igazi borostyán), melyik színű, típusú és milyen ára van amit érdemes kipróbálni?
2011. dec. 30. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
5/6 vagyok,nekünk innen van: [link]
2011. dec. 30. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Kaptunk nyakláncot és tényleg mióta azt hordja jobb lett vidámabb.
2012. jan. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!