Kinek milyen babakocsija van? Tapasztalatotokat leírnátok
Brendon-Touragoo
Nagyon könnyű, nagyon könnyen fordul, praktikusan, egyszerűen összehajtható. Eddig csak jó véleményem van róla, mi ilyet használunk.
Egyedüli negatívum, a műanyag kerék, itt jobban örülnék neki, ha gumi, vagy fémvázas gumi lenne.
Most nézem hogy egy fél évvel ezelőtt még 70000 volt! :( Na mindegy! Nekem azt is megérte akkor! Szeretem hogy minden külön rátehető! A hordozója is jó kényelmes! Simán össze lehet csukni egy mozdulattal!
először Kunert Vip volt. mint ahogyan írták előttem sokan nem szeretik, mi imádtuk. simán elment bármekkora hóban, jó nagy és kényelmes volt. amiért megváltunk tőle éppen a nagysága. Mentünk nyaralni, illetve sokat voltunk úton és csak úgy fért be a kocsiba ha a kerekeit is leszedtük.viszont nyaraláskor nagyon foglalta volna a helyet. egy éves volt akkor a lányom és így vettünk egy
Quatro Imola sportkocsit. könnyű tolni, jól forog és nagyon könnyű összecsukni is.
Pierre cardin 682 és 692. Szeretem. Könnyen kezelhető, nagy a bevásárlója nem is túl nehéz szép is praktikus is (hordi sportülés mózes az árban) és nem is drága.
Elmegy a rossz terepen (nálunk az van) és ami lényeges volt nekem nagyon a többi ilyen 3 részből álló kocsival szemben hogy a sportülés fordítva is a vázra tehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!