Kinek van vagy volt Graco Mirage babakocsija?
Nekünk az van. Graco Mirage Plus Travel System - City
Konkrétan mire gondolsz?
Első vagyok.
Ha vízszintesbe teszed a babakocsit,akkor hátul védi a széltől a gyerek fejét,amikor ugye nincs hordozóba rakva még 3 hónapos koráig.
Az,hogy a karokon is tépőzáras,az pedig akár le is szedhető,amikor csak sima esernyőkocsinak akarod használni.Akkor már a műanyag pohártartót is leszedheted,de ezt kb.2-2.5 éves gyerekek használják már így.
Mi most már az ülőhelyzetet használjuk,fiam kinőtte a hordozót,feküdni meg utál.Így kicsit furi ez a hátul tépőzáras megoldás,mert ha nem tépőzárazom,lifeg,ha tépőzárazom,meg olyan furin áll.
Én meg a második!
Szerintem amit az első írt, az a kupola/árnyékoló tépőzárazása, Te nem ezt kérdezted.
Megnéztem a kocsit, tényleg van alul hosszában tépőzárazható pánt, eddig észre sem vettem.:)
Nem hiszem, hogy használni kellene, én arra gondolok, hogy a háttámla merevítését szolgálja, hogy ne öblösödjön ki a használat során. Nekünk több mint egy éve megvan a kocsi, nem nyúlt meg az anyag, nem szükséges szorítani rajta, bár nem használjuk nap mint nap, csak alkalomszerűen.
Ha megtalálom, megnézem a leírását is, de nem emlékszem, hogy benne lenne.
Ezt kérdezted?
Hajaj, az ultimás vagyok.
Akkor mégis csak más a két babakocsi. A miénket nem lehet teljesen vízszintesre állítani, megpróbálom lefotózni, hogy értsük egymást. Alszik a gyerek, most picit ráérek:)
A mi kocsink ilyen. Ezekre a fekete hevederekre gondolsz? Nálunk a háttámlát az oválisan kivágott résznél egy fém kallantyú húzásával lehet emelni, ott van a tépőzár vége is rögzítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!